Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης : Στο σπίτι του ερωτευμένου ζευγαριού

3 Μαρτίου 2021 15:40

Μια ευτυχισμένη μητέρα είναι η Ελεονώρα Μελέτη από την στιγμή που ήρθε στην ζωή, ο καρπός του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, η κόρη τους Αλεξάνδρα.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα τους, στα social media.

Η Ελεονώρα Μελέτη όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις θέλει να περνά δημιουργικό χρόνο με την οικογένεια της στο σπίτι.

Συχνά η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσιεύει φωτογραφίες από το σαλόνι του σπιτιού της, όταν βλέπει ταινία με τον σύζυγό της.

 

Η Ελεονώρα Μελέτη αγαπάει επίσης πολύ την μαγειρική και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις γευστικές της δημιουργίες ενώ και οι φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της μοναχοκόρης της Αλεξάνδρας, δεν λείπουν.

Και κάπως έτσι η Ελεονώρα Μελέτη δίνει μια γεύση στους followers της από τον προσωπικό της χώρο, ο οποίος είναι ζεστός και φιλόξενος ενώ χαρακτηρίζεται από την απλότητα στην διακόσμηση και φυσικό φωτισμό.

Θα έλεγε κανείς ότι το στιλ της διακόσμησης που έχει επιλέξει είναι το σκανδιναβικό σε ουδέτερες αποχρώσεις για να δημιουργήσει ένα χαλαρωτικό και καθαρό περιβάλλον.