Survivor-αποκλειστικό: με ποια παίκτρια επικοινώνησε η παραγωγή για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο στη θέση της Σοφίας

4 Μαρτίου 2021 09:20

Η Σοφία Μαργαρίτη είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να αντέξει στο Survivor εξαιτίας των τραυματισμών της. Άλλωστε, όταν όλοι θεωρούσαν δεδομένη την παραμονή της, το iciao σας είχε αποκαλύψει ότι χρειάζεται ένα θαύμα για να μείνει.

Η κατάσταση στο πόδι της είναι σοβαρή και η ίδια κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Η παραγωγή λοιπόν μπορεί να φέρει πίσω στο Survivor έναν παίκτη που αποχώρησε από το ριάλιτι.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν ότι υπάρχει περίπτωση να γυρίσει η Ανθή Σαλαγκούδη με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Όμως οι πληροφορίες μας λένε ότι άλλος είναι ο μεγάλος στόχος της παραγωγής.

Και ήδη έγινε το τηλεφώνημα στην Έλενα Κρεμλίδου να επιστρέψει. Βέβαια η περίπτωσή της μόνο εύκολη δεν είναι, αλλά η πίεση είναι μεγάλη. Από και και πέρα μην εκπλαγείτε αν δούμε την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στον Άγιο Δομίνικο ξανά. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.