Survivor: το αφεντικό τρελλάθηκε – Ο Ατζούν με σπαστά ελληνικά, ένα μπακλαβά και πολλές ερωτήσεις άναψε φωτιές για τουλάχιστον τρεις καυγάδες! (βίντεο)

4 Μαρτίου 2021 09:25

Survivor: ποιος διάσημος ηθοποιός γύρισε την πλάτη στον Ατζούν Ιλιτζαλί! Οι προτάσεις και το ηχηρό «όχι» για τον Άγιο Δομίνικο

Από τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Αθήνα για την γέννηση του τέταρτου παιδιού του, το αφεντικό της Acun Media ανέλαβε την παρουσίαση του Survivor. Άλλωστε είναι κάτι που του αρέσει πολύ και το έχει ξανακάνει.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει επαναλάβει κάτι παρόμοιο σε προηγούμενες σεζόν, υποδέχθηκε τις δύο ομάδες του Survivor 4 με ένα λαχταριστό κομμάτι μπακλαβά.

Αφού τους γλύκανε, ο Τούρκος παραγωγός «μπήκε στο ψητό». Αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμμετοχής του Σάκη, παρότι υπήρξε πρώην της Μαριαλένας.

Όπως είπε, η παραγωγή συμβουλεύτηκε τους δύο παίκτες. Tόνισε πως πήραν διαφορετικές απαντήσεις. Αυτό σε σχέση με τον χρόνο που Μαριαλένα και Σάκης υποτίθεται πως διέκοψαν τη σχέση τους. Ο ένας έλεγε ότι χώρισαν πριν από έξι μήνες κι ο άλλος πριν από έναν, όταν δήλωσαν συμμετοχή το Survivor 4.

Στη συνέχεια  δεν συνέχισε την περιγραφή στα αγγλικά, αλλά επιχείρησε να συνοδεύσει τις προσπάθειες των παικτών του Survivor 4 στα ελληνικά.
Απευθυνόμενος στην Άννα Μαρία Βέλλη συνέχισε να μοιράζει πόνο:

«Ατζούν: Εσύκ, Άννα Μαρία, έχεις σχέση στην Αθήνα;
Άννα Μαρία: Ναι, έχω.
Ατζούν: Νομίζεις!»

https://youtu.be/zxYmGC1FfSU