Αθηνά Οικονομάκου: Πώς βρέθηκε στις ιπποδρομίες του Άσκοτ με τη Χριστίνα Κοντοβά (φωτογραφίες)

9 Ιουλίου 2019 15:04

Στις διάσημες βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ στο Λονδίνο βρέθηκε και η Αθηνά Οικονομάκου, κάτι που έκανε εντύπωση. Όχι βέβαια στους Βρετανούς, αλλά στους Έλληνες, αφού, ως γνωστόν εκεί παρευρίσκονται συνήθως μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, καθώς και του ενφάν γκατέ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνα οικονομακου ασκοτ
Οι ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες του Άσκοτ, μια από τις σημαντικότερες βασιλικές εκδηλώσεις στη Βρετανία, συγκεντρώνουν κάθε χρόνο πληθώρα καλεσμένων από τον επιχειρηματικό κόσμο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και αριστοκρατίας ενώ γίνονται θέμα για τα ογκώδη καπέλα που κατά παράδοση επιλέγουν οι κυρίες. Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στις ιπποδρομίες, είδε από κοντά τη Βασίλισσα Ελισάβετ που δίνει το παρών στην εκδήλωση και μοιράστηκε την εμπειρία της στο Instagram.

Μαζί και η Χριστίνα Κοντοβά

Η δημοφιλής ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο Royal Ascot από εταιρεία ρολογιών και ανέφερε πως κατάφερε να δει από κοντά την Βασίλισσα Ελισάβετ. Μαζί της βρέθηκε και η σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά. Εκτός από τις ιπποδρομίες είχε τη δυνατότητα να ξεναγηθεί στους βασιλικούς στάβλους.

Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνα οικονομακου ασκοτ

Ακολουθώντας την στιλιστική παράδοση και του κανόνες του βασιλικού dress code, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα κίτρινο καπέλο μαζί με το floral φόρεμά της, ενώ η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε λευκό σύνολο και μπλε καπέλο. Το Instagram της Αθηνάς Οικονομάκου έχει γεμίσει φωτογραφίες και βίντεο από τις βασιλικές ιπποδρoμίες.

Μεταξύ των όσων μας αποκάλυψε -κυρίως- μέσω των stories της, η Αθηνά Οικονομάκου, μάθαμε τα εξής: Πρώτον ότι στο καρτελάκι με τα διαπιστευτήριά της δεν έγραφε το δικό της όνομα αλλά το όνομα του συζύγου της -“Mrs Philippos Michopoulos” διαβάζουμε, για την ακρίβεια. Δεύτερον ότι την αγάπησε ένα άλογο στους βασιλικούς σταύλους και τη… φίλησε κιόλας. Τρίτον ότι εκείνη πόνταρε σε ένα άλογο που είχε το όνομα του γιου της -Μάξιμος- και βγήκε δεύτερο.

Αποτέλεσμα εικόνας για αθηνα οικονομακου ασκοτ

 

Ο Φίλιππος και οι σχέσεις με το Λονδίνο

Η παρουσία της Αθηνάς στις διάσημες ιπποδρομίες, σχετίζεται και με ένα άλλο γεγονός: Ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει πολλές γνωριμίες στο Λονδίνο και ανάμεσά τους με κάποια από τα μέλη της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας. Γι αυτό και το ζευγάρι άρχισε να ταξιδεύει στην αγγλική πρωτεύουσα από πολύ νωρίς στη σχέση του και πάντα όταν βρίσκονταν εκεί συναντούσαν φίλους του επιχειρηματία.