Ο Ερμής επηρεάζει θετικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς

5 Μαρτίου 2021 07:45

Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο επηρεάζοντας θετικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Η μέρα είναι ιδανική ώστε να προωθήσουμε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Καθώς η φιλοσοφική προσέγγιση στα πράγματα θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε πραγματικά ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις που θα μας εξασφαλίσουν την επιτυχία.

Καλό είναι να μην παραβλέπουμε ότι η καλή παρέα θα παίξει σημαντικό ρόλο σε κοινές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να συμμετέχουμε σε κάθε ομαδική κίνηση που μας ενδιαφέρει με θετική σκέψη και διάθεση για συνεργασία.

Ευχάριστες ειδήσεις μπορεί να υπάρχουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα μας γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά.

Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εμάς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που επηρεάζουν σημαντικά την διάθεσή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε μόνο σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να δώσουμε.

Είναι απαραίτητο να είμαστε απόλυτα ρεαλιστές και εγκρατείς σε ότι δεσμευόμαστε.

Ώστε να μην βρεθούμε αργότερα σε δύσκολη θέση. Τα μεγάλα λόγια θα μας εκθέσουν και αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Ας δούμε τώρα πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στον Τοξότη βοηθώντας μας να βγούμε από την εσωστρέφεια και τις ανασφάλειες που μπορεί να επηρεάζουν την διάθεσή μας. Αφήνουμε πίσω την καχυποψία και αντιμετωπίζουμε την ζωή μας με αισιοδοξία και κέφι. Κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στο ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που κινούμαστε.

Ωστόσο, η αντίθεση που σχηματίζει με τον Άρη στους Διδύμους δεν αποκλείεται να προκαλέσει νευρικότητα σε σχέση με κοντινά πρόσωπα. Πιθανό είναι να μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν θα ωφελήσουν λόγω του εκνευρισμού και ανταγωνιστικών συμπεριφορών που εκδηλώνονται ευθέως.

Μετά το μεσημέρι, η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο σταθεροποιώντας τα συναισθήματά μας. Θετική σκέψη και ρεαλισμός μπορούν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε νομικές υποθέσεις και ζητήματα εκπαίδευσης.

Πιθανό είναι να υπάρξουν επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που ανοίγουν νέα μονοπάτια στην επαγγελματική μας ζωή. Η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων μας.

Αργά το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύες επηρεάζει την προσωπική μας ζωή, καθώς νιώθουμε ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι στην τρέχουσα κατάσταση της ζωής μας. Καλό είναι να αποφευχθούν σημαντικές συζητήσεις που θα επηρεάσουν την επικοινωνία με το ταίρι μας.

πηγή: myastro