Μετά τις Κυκλάδες, η Ζάκυνθος: Συνέχεια διακοπών για την οικογένεια Σπανούλη-Χοψονίδου (φωτογραφίες+βίντεο)

11 Ιουλίου 2019 14:00

Η Ολυμπία Χοψονίδου απ’ όταν παντρεύτηκε τον καλαθοσφαιριστή-σταρ του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη έχει αφοσιωθεί πλήρως σ’ εκείνον και τα τέσσερα παιδιά τους.

Η πρώην “Σταρ Ελλάς”, που πολλοί εξακολουθούν να λένε πως “έφαγε άδικα” το στέμμα απ’ την πολύ πιο όμορφη Τζούλια Αλεξανδράτου ποτέ δεν έδωσε σημασία σε τέτοια σχόλια, έκανε την καριέρα της στο μόντελινγκ όσο θέλησε και μετά τη γνωριμία και τον έρωτα που της προέκυψε με τον ερυθρόλευκο, ήρθε ο γάμος.

Έκτοτε, κάνει ακόμα πιο ήσυχη ζωή, δεν δίνει αφορμές για σχόλια, ούτε εκείνος, ούτε εκείνη και χαίρονται τα μωράκια τους.

Ο προστατευτικός μπαμπάς Βασίλης Σπανούλης με την κόρη του, Αιμιλία

Τώρα, λοιπόν, που έχει μπρέικ ο Βασίλης απ’ τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, κάνουν διακοπές. Οικογενειακές διακοπές σε αγαπημένα τους νησιά. Ξεκίνησαν με τις Κυκλάδες, συγκεκριμένα και εκείνοι με Μύκονο, όπου κάθε πέντε λεπτά χαιρετούσαν κάποιον γνωστό (κοσμικός ορυμαγδός σημειώνεται αυτόν τον καιρό στο “ασπρονήσι”) και συνέχισαν με το “διαμάντι του Ιονίου” και την ωραιότερη -μακράν- παραλία της Ελλάδας, το Ναυάγιο.

Ιδού και παίδες, καλή συνέχεια!

TIP

Μαζί τους, στην Μύκονο, ήταν και η αδελφή της Ολυμπίας, Βαλέρια (βλ. τελευταία φωτ.).