Άγριες μέλισσες spoiler: αυτή κι αν είναι βόμβα! Ο Δούκας πείθει τη Σοφούλα να καταθέσει υπέρ της Ελένης

6 Μαρτίου 2021 08:40

Η δίκη του Μάνου Βόσκαρη δεν πηγαίνει όπως θέλουν η Ελένη και ο Λάμπρος. Ο Βόσκαρης δείχνει ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά συνέχεια. Και αυτό έχει απογοητεύσει το ζευγάρι που βλέπει το όνειρο να μπει ο εφιάλτης της Λενιώς στη φυλακή να απομακρύνεται.

Όλα αυτά μέχρι να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να παραδεχθεί την αλήθεια η Σοφούλα. Εκείνη αλλάζει την κατάθεσή της και ουσιαστικά καταδικάζει τον σύζυγό της.

Μιλάει για τη βίαιη συμπεριφορά του και για τον τρόμο που βιώνει μένοντας στο πλευρό του. Πώς όμως άλλαξε στάση η Σοφούλα; Ποιος ήταν ο καταλυτικός παράγοντας;

Κι εκεί έρχεται η μεγάλη έκπληξη. Γιατί ουσιαστικά ο Δούκας είναι εκείνος που «πείθει» την κόρη του Τόλλια να αλλάξει την κατάθεσή της. Και ουσιαστικά να πάρει το μέρος της Ελένης στο δικαστήριο.

Ο Δούκας στην κατάθεσή του αποκαλύπτει για ποιο λόγο ο Βόσκαρης έφυγε από τη δούλεψη των Σεβαστών. Μία γυναίκα κατήγγειλε ότι επιχείρησε να τη βιάσει. Και οι Σεβαστοί λόγω και όσων συνέβησαν στην Ανέτ είναι αμείλικτοι.

Όταν ακούει η Σοφούλα όσα καταθέτει ο Δούκας, σοκάρεται. Είναι ένα πρόσωπο που το σέβεται και πιστεύει όσα είπε στο δικαστήριο. Έτσι ζητά να καταθέσει ξανά. Και δίνει ουσιαστικά τη χαριστική βολή στον Βόσκαρη