Άγριες μέλισσες: ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος δίνει το μεγαλύτερο spoiler για τη σειρά!

7 Μαρτίου 2021 10:00

Άγριες Μέλισσες: ποιοι αναδείχθηκαν νικητές στα βραβεία που διοργάνωσε το κοινό

Μπορεί να μη λένε τίποτα, μπορεί ανακοινώσεις να μην υπάρχουν, όμως το θέμα θεωρείται τελειωμένο. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν ότι υπογραφές έχουν πέσει και θα ανακοινωθούν στο κατάλληλο timing.

Οι Άγριες μέλισσες συνεχίζουν για τρίτη σεζόν και το μεγαλύτερο spoiler το έδωσε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Μιλώντας με τις αδελφές Σταμίρη παραδέχθηκε ουσιαστικά την ανατροπή στη σειρά.

Οι αντιρρήσεις κάμφθηκαν και ήδη ξεκίνησε η προεργασία για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης της σειράς ήταν από εκείνους που δεν ήθελαν αρχικά να πάνε τρίτη χρονιά οι Μέλισσες.

«Αρχικά ήμουν αρνητικός αλλά αμέσως μετά τις γιορτές συνέβη κάτι μαγικό. Έχω την αίσθηση ότι άλλαξε η σειρά και αγαπήθηκε περισσότερο από τον κόσμο εκεί γύρω στον Ιανουάριο σε σχέση με τον Οκτώβριο», ήταν τα λόγια του σκηνοθέτη.

Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει μάλιστα το σχέδιό του για τα τελευταία γυρίσματα. Στα τελευταία 16 επεισόδια είπε πως πρέπει να μην ξέρει κανείς τίποτα. Μόνο τρεις άνθρωποι και ενδεχομένως οι τρεις πρωταγωνίστριες, κάτι που τις ενθουσιάζει.

Η Μαρία Κίτσου κάνει ένα θεωρητικό σπόιλερ: “Φέτος θα έρθουμε στη λύση του δράματος. Νομίζω θα γίνει χαμός. Έχουν μείνει περίπου 60 επεισόδια. Κλείνουν ηδη κεφάλαια για να ανοίξουν άλλα. Πλέον έρχονται πολύ μετρημένα σενάρια και τα τελευταία δεν θα τα ξέρει άνθρωπος”.