«Τα καλύτερά μας χρόνια» – Αποκριάτικο ξεφάντωμα με… γλυκόπικρο φινάλε

10 Μαρτίου 2021 16:10

Ο ερχομός της Αποκριάς γιορτάζεται στο σπίτι των Αντωνόπουλων με… δόξα και τιμή, καθώς όλοι ανεξαιρέτως μασκαρεύονται και διασκεδάζουν, τραγουδώντας και χορεύοντας! Η Καθαρά Δευτέρα, όμως, ρίχνει πάνω από τη γειτονιά τους ένα πέπλο θλίψης… Ο Μακεδονομάχος γείτονας αφήνει την τελευταία του πνοή από υπερβολική δόση… γλυκού! Την ίδια ώρα, πένθος έχει και ο Άγγελος που, με κομμένα τα φτερά, θρηνεί τη χαμένη αγάπη της Σοφίας και την προδοσία του Λούη. Αυτά και άλλα πολλά και συναρπαστικά συμβαίνουν στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», που θα απολαύσετε την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, στις 22:00.

Ο ερχομός της Αποκριάς μοιάζει ιδανικός, για να μπορέσει ο Άγγελος να αναπληρώσει τις στερήσεις στις οποίες τον υποχρέωσε ο εγκλεισμός της ανεμοβλογιάς. Δυσκολεύεται, όμως, να βρει διαθέσιμους, τόσο τον κολλητό του, τον Λούη, όσο και τη Σοφία.

Έτσι, σκαρώνει με τον Χάρη νέες σκανταλιές, ανάμεσα στις οποίες είναι και η προσπάθεια να δημιουργήσει μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στη γιαγιά Ερμιόνη, που περνάει «τις κλειστές της», και στον κύριο Λάζαρο, τον μακεδονομάχο.

Την ίδια στιγμή, στο σπίτι των Αντωνόπουλων, όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος αδειάζει στα κρυφά τα βάζα με το γλυκό του κουταλιού. Σύντομα, οι μάσκες πέφτουν και τότε ο Άγγελος συνειδητοποιεί πως όλα συνδέονται. Και όχι πάντα με τον τρόπο που θα προτιμούσε…

Ως guest εμφανίζονται οι: Κατερίνα Βλάχου (Σοφία), Δημήτρης Καραμπέτσης (Παπαθανασίου), Πέτρος Μαρτάκος (Μακεδονομάχος), Ναταλία Τζιάρου (Ρίτσα)