Οι μεγάλες αλλαγές που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν! Η αλήθεια για Εκατομμυριούχο και Ελλάδα έχεις ταλέντο

10 Μαρτίου 2021 09:30

Ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει σημαντικές αλλαγές στην απογευματινή και βραδινή του ζώνη για τη νέα σεζόν. Δημοφιλή τηλεπαιχνίδια και σόου επιστρέφουν και νέα projects φιλοδοξούν να κερδίσουν τον κόσμο.

Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» έρχονται και πάλι στις οθόνες μας από το φθινόπωρο του 2021. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει προτεραιότητα στο ενδεχόμενο παρουσίασης ενός εκ των δύο.

Σχετικά με τον «Εκατομμυριούχο», από το κανάλι δεν φαίνεται να έχουν καταλήξει ακόμα στις μέρες και ώρες προβολής. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μια αρκετά ακριβή παραγωγή και ποντάρουν πολλά σε αυτό, δεν αποκλείεται να το δούμε στη βραδινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Όσον αφορά στα καθημερινά απογεύματα του ΑΝΤ1, ο Μάρκος Σεφερλής αναλαμβάνει δράση. Τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει έχουν ξεκινήσει. Στην περίπτωση που θα υπάρξει ικανοποιητικό στοκ επεισοδίων μπορεί να ενταχθεί στο πρόγραμμα τον ερχόμενο Απρίλη, διαφορετικά, η πρεμιέρα θα γίνει τον Σεπτέμβρη.