Κάτι τρέχει με Σωτηροπούλου-Μαραβέγια: Η αμηχανία της Τόνιας on camera & oι λήψεις με τον Κωστή δίπλα στο κύμα (βίντεο)

11 Ιουλίου 2019 18:30

Όταν ρωτήθηκε αν ήρθε μόνη της στην Μύκονο, τις προάλλες, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα”, δεν κατάφερε να κρύψει την αμηχανία της.

Πόζαρε μεν με τον Μάνο Γαβρά, τον συνάδελφό της, πλην όμως μέχρι εκεί. Δεν διευκρίνισε τίποτα. Απλώς μίλησε για τον καλό σκοπό για τον οποίο βρέθηκε στο “νησί των ανέμων”.

Η αλήθεια είναι ότι σε απόσταση πολύ κοντινή απ’ την ηθοποιό βρισκόταν ο Κωστής Μαραβέγιας, με τον οποίο μάλιστα τους απαθανάτισαν εν συνεχεία οι παπαράτσι, με την Τόνια να τους χαρίζει ένα “δολοφονικό” βλέμμα και να δείχνει ξεκάθαρα πως δεν της ήταν ευχάριστη η παρουσία της κάμερας και της φωτογραφικής μηχανής.

Για το ζευγάρι, λοιπόν, που κάθε τρεις και λίγο φωτογραφίζεται μαζί, σε σημείο που μέχρι πρότινος το είχαν παρακάνει, τι να πούμε… Πώς “γύρισε η βίδα” έτσι κι άλλαξαν άποψη. Μήπως κανένας image maker τούς είπε ότι υπερέβαλαν “διατρανώνοντας” τον έρωτά τους και πάνε για να καούν; Μήπως δεν τους αβάνταραν οι κοινές τους λήψεις στα… κασέ τους;

Τι να πεις. Πολλά τα σενάρια. Απλώς, μπορεί να “χτύπησε” τοιουτοτρόπως ο καύσωνας.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=23&v=Sb6SagbghHw