Δέσποινα Βανδή: έριξε… πόρτα στον Φοίβο! Δεν θα είναι στην αφιερωματική εκπομπή στον δημιουργό – Την πιέζουν να αλλάξει απόφαση

11 Μαρτίου 2021 08:00

Μπορεί το πρωί της Τρίτης να κυκλοφόρησε πως η Δέσποινα Βανδή θα έδινε το “παρών” σε ένα αφιερωματικό “Στην υγειά μας ρε παιδιά” στην καριέρα του Φοίβου, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια όντως δέχθηκε πρόταση να συμμετάσχει στη μουσική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η απάντησή της όμως ήταν αρνητική.

Οι πληροφορίες άλλωστε θέλουν να υπάρχει πάγος στις σχέσεις τους από τη στιγμή που σταμάτησαν τη συνεργασία τους. Το επαγγελματικό διαζύγιό τους δεν ήταν και τόσο βελούδινο και όπως φαίνεται η κόντρα εξακολουθεί να υφίσταται. Άσχετα αν και οι δύο προτιμούν να μη λένε πολλά γι’ αυτό.

Η Δέσποινα Βανδή είχε δηλώσει πριν από καιρό στο “Ενώπιος Ενωπίω”: “Με τον Φοίβο το κεφάλαιο έκλεισε γλυκόπικρα. Δεν νομίζω πως μπορώ να σου πω ότι έγινε εντελώς χαρωπά. Ήταν ένας χωρισμός που έπρεπε να συμβεί. Έπρεπε γιατί είχαμε κάνει ένα κύκλο και οι δύο, που έπρεπε να κλείσει για το καλό και των δυο. Αισθανόμουν πως ήθελα να πω τραγούδια και άλλων συνθετών και αυτό το πράγμα άρχισε λίγο να με πνίγει. Ήθελα πολύ να το κάνω. Δεν αποκλείω να ξανασυνεργαστούμε, τον εκτιμώ αφάνταστα. Του χρωστάω πάρα πολλά. Τον έχω πολύ καλά μέσα μου, γιατί το ζήσαμε αυτό βήμα- βήμα”.

Πάντως, υπάρχουν πιέσεις για να αλλάξει γνώμη. Αν και αυτό μόνο εύκολο δεν είναι.