Britney Spears: Δες το βίντεο και τις λήψεις που ανάρτησε μετά την εξαγωγή απ’ το ψυχιατρείο

5 Ιουνίου 2019 23:14

Έκανε εξαγωγή απ’ τη ψυχιατρική κλινική όπου βρισκόταν τους τελευταίους μήνες, μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο πατέρα της τον οποίον υπεραγαπά και επανήλθε. Επανέρχεται σιγά-σιγά, για ν’ ακριβολογούμε, η Britney Spears.

Aναγκαστικά, λόγω της κατάστασής της, ακύρωσε lives το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται να επανέρχεται. Έτσι, ανάρτησε ένα βίντεο, σχολιάζοντας: «Μετά τη θεραπεία που ήμουν τόσο σοβαρή, είναι ωραίο να είμαι ανόητη»!

Το βίντεο μέτρησε πάνω από 2 εκατομμύρια views και είναι και λίγα μη σας πούμε, δεδομένου ότι πρόκειται για σταρ παγκοσμίου βεληνεκούς και όχι φινταντάκι της μουσικής. Eνώ, μάλιστα, ακολουθείται από σχεδόν 23 εκατομμύρια κόσμο.

TIP

Η Britney έχει αρχίσει να επανέρχεται στην κανονικότητά της. Για να το (απο)δείξει, ανέβασε φωτογραφία και από κυκλοφοριακό κομφούζιο όπου έμπλεξε. Δεν μας φαίνεται, όμως -να το πούμε αυτό- και πολύ καλά. Δείτε και θα καταλάβετε.

EXTRA TIP

Τέλος, να σημειώσουμε πως το ότι ξανακάνει γυμναστική και φροντίζει τον εαυτό της -όπως θα δείτε και ακολούθως- είναι σαφώς υπέρ της.