Mega: αυτό είναι το αντίπαλο δέος στις Άγριες μέλισσες! Το χτύπημα εκ των… έσω στη σειρά του ΑΝΤ1 (φωτογραφίες)

12 Μαρτίου 2021 10:00

Άγριες Μέλισσες: ποιοι αναδείχθηκαν νικητές στα βραβεία που διοργάνωσε το κοινό

Ποιος θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος των Άγριων μελισσών στη μυθοπλασία; Μέχρι στιγμής η σειρά του ΑΝΤ1 δείχνει ανίκητη, αλλά στο Mega ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να την κοντράρουν. Και μάλιστα με όπλο τους ίδιους τους δημιουργούς των Μελισσών! Ο λόγος για τον Σιωπηλό δρόμο που έχει την υπογραφή των Μελίνας Τσιαμπάνη και Λευτέρη Καλκόβαλη. Των δημιουργών δηλαδή των Άγριων μελισσών.

Όπως έγινε γνωστό, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί σε 13 ωριαία επεισόδια.

Τα γυρίσματα του «Σιωπηλού Δρόμου» ξεκίνησαν αρχές Ιανουαρίου. είναι πολύ απαιτητικά, λόγω των έντονων στοιχείων δράματος και αγωνίας. Πραγματοποιούνται σε εσωτερικούς αλλά και ιδιαίτερους εξωτερικούς χώρους που «ψάχτηκαν» πολύ για να ενισχύσουν τη δραματοποίηση της ιστορίας.

Επίσης, υπάρχουν πολλές πολυπρόσωπες σκηνές αλλά και πολλές που γυρίζονται με drone για πανοραμικές λήψεις. Γυρίσματα έως τώρα έχουν γίνει σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Καπανδρίτι, Μαραθώνα, στα Λατομεία Διονύσου αλλά και σε άλλα μέρη στα Βόρεια και Νότια προάστια.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βαρδής Μαρινάκης, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Θοδωρής Ρέγκλης.

Οι Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.