Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Πήγαν να μας βγάλουν τρελούς ότι δεν υπήρχε κόντρα μεταξύ Βίσση-Βανδή. Σας παρακαλώ!»

12 Μαρτίου 2021 17:00

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: έσκασε η βόμβα! Αυτή είναι η νέα συνεργασία τους

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» και έβαλε στο στόχαστρο τους τραγουδιστές.

Μεταξύ άλλων, ο ραδιοφωνικός παραγωγός είπε ότι η Άντζελα Δημητρίου και ο Λευτέρης Πανταζής δεν ήταν οι καλύτεροι της γενιάς τους, αλλά ήταν η Κατερίνα Στανίση, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φυσικά και έχει φωνή, αλλά θεωρώ ότι η εικόνα που δίνεται είναι υπερβολική σε σχέση με την πραγματική αξία της. Ο Ρέμος, η Θεοδωρίδου, ο Πλούταρχος, είναι πολύ καλοί τραγουδιστές.

Το ίδιο και ο Νότης. Ο Νότης Σφακιανάκης πλήρωσε στην καριέρα του τις πεποιθήσεις του. Αλλά δεν παύει να είναι ένας καλλιτέχνης που έκανε αστρονομικά νούμερα πωλήσεων κάποτε».

«Για την Χάρουλα Αλεξίου πόνεσε η ψυχή μου όταν ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι. Όταν ένας τόσο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει κάνει ένα τέτοιο κύκλο, και βλέπει ότι η φωνή της δεν είναι όπως ήταν, είναι μεγαλείο να αποχωρεί.

Ωραία ιδέα, η συνύπαρξη Βίσση-Βανδή, αλλά πήγαν να μας βγάλουν τρελούς ότι δεν υπήρχε κόντρα μεταξύ τους. Σας παρακαλώ! Υπήρχε κόντρα και μάλιστα είχαν εμπλακεί και οι δισκογραφικές τους εταιρίες».