Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν

13 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει καθοριστικά τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου. Η Νέα Σελήνη αυτή ξεχειλίζει από συναισθηματισμό και ευαισθησίες. Το ζώδιο των Ιχθύων φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που μας απασχολούν έντονα και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή μας.

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε πρακτικά ζητήματα. Το μυαλό δεν συγκεντρώνεται με ευκολία και επιλέγει να ταξιδεύει σε καταστάσεις και κόσμους ονειρικούς.

Είναι απαραίτητο όμως να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά το εργασιακό περιβάλλον.

Με την συγκεκριμένη Νέα Σελήνη δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε χώρο και χρόνο στον εαυτό μας ώστε να αντιδράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αποφεύγοντας συναισθηματικά ξεσπάσματα και ψευδαισθήσεις που θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε λάθος επιλογές. Η μέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα που αφορούν την τέχνη, τον εσωτερισμό. Τον διαλογισμό και αντικείμενα που μπορούν να βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να έχουμε.

Η σύνοδος των Φώτων με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη στους Ιχθύες ενισχύει τις αυταπάτες στο πεδίο της προσωπικής ζωής.

Έχουμε την ανάγκη να ωραιοποιήσουμε τον σύντροφό μας ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Όμως αυτό δεν μας επιτρέπει να δούμε ρεαλιστικά τι είναι αυτό που μας ικανοποιεί και αν μπορεί να μας το προσφέρει το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Είναι επιτακτικό λοιπόν να μείνουμε μακριά από ψευδαισθήσεις που μπορεί τελικά να έχουν σημαντικό κόστος στην ψυχολογία μας, γι’ αυτό και δεν ενδείκνυται η σημερινή ημέρα για σημαντικές αποφάσεις στα αισθηματικά μας. Είναι προτιμότερο να δώσουμε χρόνο ώστε να εντοπίσουμε πραγματικά αυτό που συμβαίνει και τις διαστάσεις που έχει.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, καθώς είναι πολύ εύκολο να μπούμε σε μία συμφωνία έχοντας λάθος δεδομένα στο μυαλό μας ή από τους γύρω μας. Αντίθετα, οι συνθήκες είναι ιδανικές ώστε να στραφούμε στον εαυτό μας και να εντοπίσουμε ποια είναι τα στοιχεία στη ζωή μας που λείπουν και χρειαζόμαστε, ώστε να νιώσουμε πιο όμορφα. Η συγκεκριμένη περίοδος μπορεί ακόμα να λειτουργήσει ευνοϊκά σε ζητήματα που μας απασχόλησαν τον Ιανουάριο, καθώς ήρθε η ώρα να κλείσουμε υποθέσεις που μπορεί να καθυστέρησαν ή να έβρισκαν εμπόδια το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

πηγή:myastro