Βίκυ Καγιά Vs Κάτια Ζυγούλη: αυτή είναι η αλήθεια για την κόντρα τους για το GNTM! Οι ατάκες της Καγιά που προκάλεσαν αίσθηση

14 Μαρτίου 2021 10:00

Όπως σας αποκαλύψαμε, ήδη η παραγωγή έχει ξεκινήσει την προεργασία για το GNTM της νέας περιόδου. Κι αυτό γιατί, παρά τη μυστικότητα που υπάρχει, το ριάλιτι μόδας έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Αυτή είναι η αλήθεια, όπως αλήθεια είναι ότι δεν προβλέπονται αλλαγές στην κριτική επιτροπή. Ουσιαστικά πέρασε της Βίκυς Καγιά που δεν ήθελε να φύγει η Ζενεβιέβ και να επιστρέψει στο κοουτσάρισμα των υποψήφιων μοντέλων.

Τον τελευταίο καιρό έπαιξε πάλι το όνομα της Κάτιας Ζυγούλη για την κριτική επιτροπή, όμως η Βίκυ ήταν αρνητική. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Η φήμη ότι η Καγιά άναψε κόκκινο για τη Ζυγούλη κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πρόσφατες δηλώσεις της, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στην υπόθεση της Κάτιας Ζυγούλη. «Από την πρώτη στιγμή είχε ακουστεί το όνομά της. Είχε έρθει για casting απ’ ότι θυμάμαι», ανέφερε. Ουσιαστικά, είπε ότι το κανάλι αποφάσισε να «κόψει» τη Ζυγούλη. Μάλιστα στη συνέχεια έκανε λόγο για «παραφιλολογία» που επικρατεί πάντα μετά το τέλος του GNTM. Παραδέχθηκε δηλαδή ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στην κριτική επιτροπή.