Δέσποινα Βανδή: κανένα βέτο από το Mega για την εκπομπή για τον Φοίβο! Απόφαση της τραγουδίστριας να μην πάει

14 Μαρτίου 2021 08:30

Η Δέσποινα Βανδή όπως σας έχουμε αποκαλύψει, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο αφιέρωμα στον Φοίβο που ετοιμάζει το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, ορισμένοι υποστήριξαν ότι το Mega έβαλε “φρένο” στην επανασύνδεση των δύο καλλιτεχνών. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ούτε και ότι υπάρχει κόντρα Mega-ΣΚΑΪ όπως ειπώθηκε.

Άλλωστε, τις επόμενες ημέρες υπάρχει προγραμματισμένη εκπομπή “Σπίτι με το MEGA” με κεντρικά πρόσωπα την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά. Κάτι που δεν θα γινόταν αν υπήρχε κόντρα ανάμεσα στα δύο κανάλια, αφού η Γαρμπή αποτελεί πρόσωπο του “House of Fame” του ΣΚΑΪ.

Το Mega δεν έχει καμία διάθεση… βέτο στην εμφάνιση των προσώπων του σταθμού σε άλλα κανάλια. Tο ίδιο φιλοξενεί στις εκπομπές του πρόσωπα που συμμετέχουν σε παραγωγές άλλων καναλιών. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πρόσωπα του βεληνεκούς της Δέσποινας Βανδή.

Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια (πλέον και παρουσιάστρια) δεν ήθελε να δώσει το παρών στην εκπομπή. Μετά το επαγγελματικό διαζύγιό της με τον Φοίβο οι σχέσεις τους έχουν μπει στον πάγο. Δεν υπάρχει… πόλεμος, αλλά οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Από το περιβάλλον της τραγουδίστριας μετά τις διευκρινίσεις από το Mega, ειπώθηκε ότι έχει και γυρίσματα και δεν μπορεί να πάει… Επίσης, θα γίνει αφιερωματικό επεισόδιο για εκείνη στο Σπίτι με το Mega και δεν ήθελε αυτή την υπερέκθεση σε αφιερωματικές εκπομπές.

Απούσα, λόγω γυρίσματος θα είναι και η Καίτη Γαρμπή, αν και ήθελε να είναι στην εκπομπή προς τιμή του Φοίβου.