Η Σελήνη στον Κριό ενεργοποιεί δράσεις και διάθεση για νέα ξεκινήματα

15 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα. Η διάθεση για πρωτοβουλίες και νέα ξεκινήματα έχει κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Η Σελήνη στο πύρινο αυτό ζώδιο δημιουργεί την ανάγκη για δράση σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Σημαντικό είναι για εμάς να πάρουμε τις απαραίτητες αποφάσεις που θα βοηθήσουν, ώστε να εξελιχθούμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Γεγονός είναι ότι ο παρορμητισμός και ο δυναμισμός είναι πρωταγωνιστές. Μας δίνουν το τέμπο για σχέδια και συνεργασίες που μπορεί να υπάρχουν. Σε προσωπικό επίπεδο δεν είναι εύκολο να κάνουμε ένα βήμα πίσω σε ότι αφορά τις ανάγκες μας.

Διεκδικούμε την απόλυτη κάλυψη τους από το ταίρι μας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και εγωκεντρισμό. Θα πρέπει να ξεφύγουμε από ανάλογες τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην σχέση σας.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Υδροχόο μέσα στην ημέρα λειτουργεί βοηθητικά σε όποια σχέδια μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας. Μας δίνει την ευκαιρία να τα προωθήσουμε με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Καθοριστικό ρόλο μπορεί να παίξουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που έρχονται στο πλάι μας ώστε να σταθούν αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια. Θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά για εμάς. Θα μας δώσουν την βοήθεια και την θετική προσέγγιση στα πράγματα όταν είναι απαραίτητο.

Ευνοϊκές είναι οι συνθήκες και σε ότι αφορά την συμμετοχή μας σε συλλογικές προσπάθειες που μας ενδιαφέρουν, καθώς μέσα από αυτές μπορούμε να δούμε την πραγματική εξέλιξη που αναζητάμε σε κοινωνικό επίπεδο. Αισθηματικά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που να μας κεντρίζουν την προσοχή λόγω της πρωτότυπης προσέγγισης και ιδεολογίας τους. Μπορούν να μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε νέες διαδρομές που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και θα βοηθήσουν στην πνευματική μας εξέλιξη και διεύρυνση.

πηγή: myastro