Η Σελήνη στον Ταύρο δημιουργεί την ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια

18 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά για τα ζώδια του νερού και της γης. Το πάθος έχει κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική μας ζωή. Eίναι εύκολο να εκδηλώσουμε έντονα συναισθήματα.

Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός εναρμονίζονται σε ένα μοναδικό παιχνίδι που καλύπτει και απαλύνει όλες τις πληγές και τα λάθη. Ζητήματα του παρελθόντος μπορούν να ξεπεραστούν.  Yπάρχει το ψυχικό σθένος και η βούληση να αφήσουμε πίσω μας ότι μας έχει απογοητεύσει.

Παράλληλα, νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα μας ενθουσιάσουν. Είναι σημαντικό να αφεθούμε στον έντονο συναισθηματισμό και τον πόθο που δημιουργούνται μέσα από προσωπικές επαφές.

Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν διεκδικώντας με δυναμισμό και πάλι να βρίσκονται δίπλα μας. Καλό είναι να μην διστάσουμε να δώσουμε την ευκαιρία αν θεωρούμε ότι τα άτομα αυτά μπορούν πραγματικά να μας χαρίσουν την ευτυχία. Οικονομικά, δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουμε εκκρεμότητες που ήρθε η ώρα να λύσουμε με επιτυχημένο τρόπο.  Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργώντας την ανάγκη για υλική και συναισθηματική ασφάλεια.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Δία στον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές. Που καλό είναι να αποφύγουμε σε όλα τα επίπεδα. Δεν πρέπει να ξεφύγουμε σε ότι αφορά έξοδα και σπατάλες.

Το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βοηθά να συναισθανθούμε τους γύρω μας. Να μην εγκλωβιστούμε σε ρεαλιστικές αντιλήψεις που εγκλωβίζουν τις ευαισθησίες μας.

Το βράδυ το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Ιχθύες ενισχύει την ανάγκη για αρμονία και αισιοδοξία στην προσωπική μας ζωή. Τα συναισθήματα ρέουν με μεγάλη ευκολία και αυτό βοηθά να ξεπεράσουμε πιθανές δυσκολίες με το πρόσωπο που είναι σημαντικό για μας.

Παράλληλα, το τρίγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τον αισθησιασμό και το πάθος. Δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούμε να μεταμορφώσουμε τη σχέση μας δίνοντας νέα ώθηση στην προσωπική μας ζωή. Οικονομικές υποθέσεις ευνοούνται σημαντικά καθώς μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που θεωρούμε ότι μας αξίζουν από πρόσωπα πολύ σημαντικά για την καριέρα μας.

πηγή: myastro