Δήμητρα Ζάφειρα: η εντυπωσιακή ψυχολόγος του Big Brother έκανε το νέο τηλεοπτικό της βήμα (βίντεο)

18 Μαρτίου 2021 19:15

Η εντυπωσιακή ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα που γνωρίσαμε στο ριάλιτι Big Brother, έκανε την επόμενη τηλεοπτική της εμφάνιση. Συγκεκριμένα την βλέπουμε πλέον στο Mega και στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Μίλησε για τους τρόπους που αναπτύσσεται η αυτοπεποίθηση κι ειδικά στις γυναίκες.

Στους τρόπους που υπάρχουν για να τονώσουν οι γυναίκες την αυτοπεποίθησή τους αναφέρθηκε η κλινική ψυχολόγος Δήμητρα Ζάφειρα, μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!».

«Αν έγινε αυτή η έρευνα μέσα στην καραντίνα έχει σίγουρα να κάνει με ευρύτερη συναισθηματική κατάσταση. Οπότε μάλλον θα είχαν και υψηλούς δείκτες σε αρνητικό συναίσθημα σε αυτή την έρευνα, το οποία συνήθως συνοδεύεται με αρνητική εικόνα για την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας» ανέφερε η κυρία Ζάφειρα. Ενώ σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της έρευνας που έδειξαν ότι το 60% των γυναικών αισθάνονται άσχημα για το σώμα τους τόνισε:

«Νομίζω έχει να κάνει με την ευρύτερη συναισθηματική κατάσταση, ξεκάθαρα. Εξάλλου δεν νομίζω ότι η αυτοπεποίθηση δεν έχει να κάνει με το τι θεωρείς ότι δει ο άλλος. Ένας άνθρωπος αισθάνεται άσχημα, μια γυναίκα αισθάνεται άσχημα ανεξάρτητα επειδή εκείνη το πιστεύει.

Ποτέ δεν είναι αντικειμενική η εικόνα που έχει μια γυναίκα για τον εαυτό της». Συμπλήρωσε.