Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους κι ευνοεί την επικοινωνία, τις συναλλαγές και τις συμφωνίες

19 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Η Σελήνη μετά τα μεσάνυχτα περνάει στους Διδύμους ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς. Η διάθεση για επικοινωνία και επαφή με πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά μας γίνεται άμεσα εμφανής. Είναι σημαντικό για εμάς να ανταλλάξουμε απόψεις.

Πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αφού μας δίνουν την ευκαιρία να εκφραστούμε. Είναι σημαντικό να συμβουλεύουμε και να συμβουλευτούμε αυτούς που θεωρούμε ότι μπορούμε να εμπιστευτούμε.

Οι επαγγελματικές συναλλαγές, το διαδίκτυο και η επικοινωνία κυριαρχούν. Μας δίνονται ευκαιρίες για συναλλαγές και συμφωνίες που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στην καριέρα μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές μετακινήσεις λόγω εργασίας. Θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην διάθεσή μας. Είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι μπορεί να υπάρξουν μικρές ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να επιλύσουμε θέματα που μας απασχολούν. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στους Ιχθύες το πρωί δημιουργεί νευρικότητα και δυσχεραίνει την επικοινωνία.

Δεν αποκλείεται να μην εκφράζουμε με ακρίβεια αυτό που σκεφτόμαστε. Αντίθετα ο εκνευρισμός να μας οδηγεί σε λάθος διατύπωση των εκφραζόμενων μας. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επικοινωνία με το στενό περιβάλλον ή με πρόσωπα που θέλουμε να συνεργαστούμε, καθώς είναι πολύ πιθανό η ένταση και οι παρερμηνείες να κυριαρχήσουν.

Αργά το βράδυ το κλίμα αλλάζει και η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη δραστηριοποιεί κάθε κύτταρο μας, αυξάνοντας σημαντικά τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά μας. Είναι πολύ πιθανόν να επιδιώξουμε να βρεθούμε με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος ή να μπούμε σε μία διαδικασία επαφών μαζί τους βρίσκοντας λύσεις σε ζητήματα που μας απασχολούν.

Πριν τα μεσάνυχτα το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Υδροχόο φροντίζει να σταθεροποιήσει τη διάθεσή μας. Η λογική κυριαρχεί και βλέπουμε με ωριμότητα πώς μπορούμε να διαχειριστούμε σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν. Η επικοινωνία θα παίξει ρόλο και στην προσωπική μας ζωή. Καθώς μπορούμε να δρομολογήσουμε νέα σχέδια με το ταίρι μας σε μακροχρόνια βάση.

πηγή: myastro