Φάνης Λαμπρόπουλος: κόπηκε το «Χιούστον», αλλά μένει στον ΑΝΤ1

20 Μαρτίου 2021 09:50

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος εξήγησε τους λόγους που σταματάει το «Χιούστον το λύσαμε» που παρουσιάζει με τον Νίκο Ράπτη στον ANT1.

Παράλληλα αποκάλυψε τι μέλλει γενέσθαι με το τηλεοπτικό μέλλον του.

«Ήταν προγραμματισμένο να τελειώσει η εκπομπή τον Απρίλιο, αλλά λόγω κάποιων θεμάτων που είχαμε με το στούντιο και τους καλεσμένους θα τελειώσουμε ένα μήνα νωρίτερα», είπε αρχικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος στην κάμερα του Star και εξήγησε:

«Ξέραμε από τη στιγμή που ξεκινούσαμε ότι είναι εκπομπή για έναν χρόνο γιατί δεν μπορείς να επαναλαμβάνεσαι. Από την αρχή θα πηγαίναμε μέχρι τον Απρίλιο. Είχαμε δυσκολίες με το στούντιο λόγω κορονοϊού, γιατί δεν είναι μια εκπομπή που μπορείς να κάθεσαι μόνο απέναντι με τον άλλον και να κάνεις συνεντεύξεις».

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Εμένα μου άρεσε η εκπομπή, έρχονταν οι καλεσμένοι και έδειχναν πόσο ακομπλεξάριστοι είναι. Όσοι έχουν περάσει, μας έχουν πει τα καλύτερα».

Όσο για το τηλεοπτικό μέλλο του; Με τον Ράπτη είναι στο Netwix και στον ΑΝΤ1 και το συμβόλαιό τους τελειώνει το καλοκαίρι του 2022.  «Οπότε ετοιμάζουμε και νέα πράγματα», δηλώνει