Έχει, τελικά, η Κατερίνα Δαλάκα σχέση με τον Ατακάν; Η ίδια εξηγεί…

16 Ιουλίου 2019 19:01

Νικήτρια του φετινού Survivor, που πάντως μόνο καλά δεν τα πήγε από πλευράς τηλεθέασης, εξ ου και το πιθανότερο, όπως εξάλλου και όλα τα concept που ήρθαν απ’ την Acun Medya, δεν θα συνεχιστεί, συζητιέται.  Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Και για τη -φερόμενη- σχέση της με τον Τούρκο Ατακάν.

Η ίδια μίλησε για τις φιλίες της που έκανε για το ριάλιτι, διευκρίνισε, όμως και τι “τρέχει” μεταξύ τους.

«Με αρκετά άτομα είμαστε φίλοι και αυτό στην ουσία αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα επιφανειακά. Με την Εύη, με τη Μελίνα, με τον Τσίλη είμαστε ακόμα φίλοι». Όσον αφορά στα άτομα με τα οποία ήρθε πιο κοντά στο Survivor 3, είπε: «Με τη Δήμητρα, την Αφροδίτη, τον Γιουσούφ, τον Ατακάν, τον Παναγιώτη», είπε καταρχάς.

Εγώ και ο Ατακάν

Αναφερόμενη στην πολυσυζητημένη σχέση της με τον Τούρκο παίκτη του Survivor, Ατακάν, η Κατερίνα Δαλάκα είπε χαρακτηριστικά: «Πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία».

Μόνο φίλοι δηλαδή είναι. ΟΚ.