Ο σταρ της r’n’b R. Kelly συνελήφθη, κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία: Τι ισχυρίζεται

16 Ιουλίου 2019 21:30

Μια είδηση που σόκαρε καταρχάς τους φαν του. Στη συνέχεια, την παγκόσμια μουσική σκηνή. Ο 52χρονος τραγουδιστής και παραγωγός του RnB R. Kelly αντιμετωπίζει σειρά κατηγοριών για σεξουαλικές επιθέσεις και αποπλάνηση ανηλίκων.

Η είδηση δεν είναι τωρινή, τα “αποκαλυπτήρια” έχουν γίνει καιρό τώρα, σοκάροντας, τότε τους φαν του κι αφορούν περιπτώσεις που χρονολογούνται εδώ και δύο δεκαετίες μάλιστα.

Το “επίμαχο” sex tape

Τον περασμένο Φεβρουάριο αποκαλύφθηκε ένα sex tape που φέρεται να καταγράφει τη συνεύρεσή του με μια 14χρονη. Ωστόσο, ο R.Kelly έχει καταφέρει να διατηρήσει μία σταθερή βάση από θαυμαστές και συνεχίζει να δίνει συναυλίες. Πριν από δέκα χρόνια είχε απαλλαγεί από κατηγορίες για εφηβική πορνογραφία.

Πριν συλληφθεί, ο Κέλι είχε αποφυλακισθεί με εγγύηση σε μία υπόθεση στο Σικάγο, όπου αντιμετωπίζει ένδεκα κατηγορίες, ανάμεσά τους και πέντε για διακεκριμένες σεξουαλικές επιθέσεις. Κάθε μία από τις κατηγορίες επισείει ποινές φυλάκισης από 6 έως 30 χρόνια. Σε συνέντευξή του τον Μάρτιο, ο Κέλι είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τις εναντίον του κατηγορίες, δηλώνοντας ότι «αγωνίζεται για την ζωή του». «Δεν έχω κάνει τέτοια πράγματα. Δεν είμαι εγώ», δήλωσε ο Κέλι στο CBS News.

TIP

Πάντως, τα περιστατικά είναι πολλά περισσότερα από ένα και ξέρετε τι έλεγε ο Αϊνστάιν, έτσι; “Μετά τα τρία ντοκουμέντα/πειστήρια/αποδείξεις (όπως θέλετε πείτε το, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί), δεν είναι αξίωμα, αλλά θεώρημα”.

Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.