Η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και προτρέπει για νέες γνωριμίες και καλή διάθεση

21 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Η Αφροδίτη μετά το μεσημέρι περνάει στον Κριό ευνοώντας σημαντικά τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της αδυναμίας της μπορεί να μας οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές. Είναι γεγονός ότι θα διεκδικήσουμε την προσοχή και την κάλυψη των επιθυμιών μας στην προσωπική μας ζωή.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονες υποκειμενικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι ή νέο πρόσωπο που μπορεί να μας ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό λοιπόν να ξεφύγουμε από τον εγωισμό και να δείξουμε την διάθεση για κατανόηση και απόλυτη ισορροπία. Μόνο με αυτή την διαχείριση θα μπορέσουμε να περάσουμε όμορφα και να αποφύγουμε εντάσεις στη σχέση μας.

Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια μας χαρακτηρίζουν. Ας αξιοποιήσουμε αυτή μας τη διάθεση ώστε να έρθουμε πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να προσδώσουν νέα στοιχεία στη ζωή μας. Επαγγελματικά, νέες συνεργασίες μπορούν να προκύψουν που θα αποδώσουν οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο.

Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στους Διδύμους ενισχύοντας την ανάγκη για επικοινωνία και κλείσιμο υποθέσεων που μπορεί να αφορούν το κοντινό μας περιβάλλον. Το μεσημέρι το τετράγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στους Ιχθύες (λίγο πριν αφήσει το συγκεκριμένο ζώδιο) προκαλεί υπερένταση και αναστάτωση στην προσωπική μας ζωή. Η γκρίνια και η απογοήτευση μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους δημιουργώντας προβλήματα στην σχέση μας. Καλό είναι να αποφύγουμε τη μουρμούρα που θα πλήξει την διάθεση μας και εκείνη του συντρόφου μας.

Αργότερα, περνάει στον Καρκίνο στρέφοντας την προσοχή μας στην οικογένεια και σε ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν.

Ο συναισθηματισμός αυξάνεται σημαντικά και μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν καθοριστικές σχέσεις για εμάς. Η εσωστρέφεια και η μοναχικότητα μας κλείνουν στον προσωπικό μας χώρο, καθώς αναμνήσεις και ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους.

Το τετράγωνο του Ήλιου στον Κριό με την Σελήνη στον Καρκίνο δεν μας επιτρέπει να δούμε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που μας ικανοποιεί.

Η διάθεση αυτή μπορεί να εκδηλωθεί λανθασμένα σε προσωπικό επίπεδο ή στις σχέσεις με τους γύρω μας.

Προσοχή, καθώς η εσωτερική μας αναταραχή δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική και λογική προσέγγιση σε καταστάσεις που βιώνουμε.

πηγή: myastro