Χωρισμός-βόμβα στην κοσμική Αθήνα! Έπεσαν όλοι από τα σύννεφα – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

21 Μαρτίου 2021 09:50

Τους τελευταίους μήνες στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αθήνας κυκλοφορεί η είδηση που έσκασε σαν βόμβα. Σοκ προκάλεσε ο χωρισμός του επιχειρηματία Χρήστου Ιωάννου και της Ντίμης Σπανού.

Ένα low profile ζευγάρι, από τα πιο ισχυρά όμως της επιχειρηματικής ζωής, που για πολλά χρόνια ζούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γόνοι και οι δύο μεγάλων οικογενειών που ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν, κάνοντας τη δική τους ευτυχισμένη οικογένεια.

Πρόκειται για τη μοναχοκόρη του αείμνηστου ιδρυτή της Βιοϊατρικής Ευάγγελου Σπανού. Και τον γιο του δημιουργού του Ιδρύματος Σύγχρονης Τέχνης ΔΕΣΤΕ και ιδιοκτήτη, μεταξύ άλλων, του ξενοδοχείου «Intercontinental» Δάκη Ιωάννου.

Μακριά από ανούσιες κοσμικότητες και φλας, αφοσιώθηκαν στην οικογένειά τους και στην ανατροφή των τεσσάρων παιδιών τους.

Μοναδική τους απόλαυση, οι καλοκαιρινές διακοπές τους στις Σπέτσες, όπου βρίσκεται το ονειρικό κτήμα Σπανού. Αλλά και η Κέρκυρα, όπου στην τοποθεσία Κομμένο βρίσκεται η βίλα του Δάκη και της Λιέττας Ιωάννου.

Ενώ όποτε τους δινόταν η ευκαιρία εξορμούσαν στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό «Protect me from what I want».

Η μοναχοκόρη του ιδρυτή της Βιοϊατρικής Ευάγγελου Σπανού και της Μάχης Σπανού βίωσε πέρυσι τέτοια εποχή την τραυματική απώλεια του λατρεμένου πατέρα της, ο οποίος νικήθηκε από τον κορονοϊό.

Συμπαραστάθηκε στη μητέρα της και ενεργοποιήθηκε στο πλευρό του αδελφού της και συνεχιστή του έργου του πατέρα τους Γιώργου Σπανού.