Κωνσταντίνος Καζάκος: έτοιμος για τρίτο στεφάνι! Τι κρύβεται πίσω από την αποκάλυψη του νέου έρωτά του

22 Μαρτίου 2021 09:30

Μήπως μύρισαν κουφέτα; Για πολλούς δεν ήταν καθόλου τυχαία η αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Καζάκου μετά τον χωρισμό από την Ιωάννα Μαρτζούκου.

Ο ηθοποιός μίλησε ανοικτά για τον νέο έρωτα της ζωής του. Ο λόγος για την 23χρονη χορεύτρια Βασιλική Μακρή που του έχει πάρει τα μυαλά.

Ο Καζάκος δείχνει ιδιαίτερα ανανεωμένος, ενώ δεν κρύβει πλέον τον έρωτά του. Ούτε και στις δηλώσεις του ούτε και στις πράξεις του.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το ζευγάρι να απολαμβάνει την ποδηλατάδα του στο Ζάππειο. Και μάλιστα δεν έλειψαν οι τρυφερές στιγμές και τα φιλιά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έρχεται τρίτο στεφάνι για τον ηθοποιό.

Και γι’ αυτό θέλει να τελειώνει με το διαζύγιό του με την Ιωάννα. Για να είναι έτοιμος να ανεβεί τα σκαλιά με τη Βασιλική.

Ας θυμηθούμε τι είπε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην τελευταία συνέντευξή του: «Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».