Η ένταση κυριαρχεί καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τη διάθεσή μας

24 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Το τετράγωνο του Ερμή στους Ιχθύες με τον Άρη στους Διδύμους επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Η ένταση κυριαρχεί καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και επηρεάζουν τη διάθεσή μας.  Δεν είναι εύκολο να κατευθύνουμε ορθολογικά την σκέψη και την δράση μας. Αυτό μπορεί να επηρεάσει κινήσεις που αφορούν σε θέματα με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από την οξυθυμία και την επικριτική διάθεση. Που θα μας οδηγήσει σε κόντρες και αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μας.

Ο έντονος συναισθηματισμός δεν μας επιτρέπει να δούμε ξεκάθαρα πώς πρέπει να διαχειριστούμε σημαντικές καταστάσεις για εμάς.

Παράλληλα, η νευρικότητα δυσκολεύει την ατμόσφαιρα και δεν αφήνει περιθώρια διαλλακτικότητας και κατανόησης. Σημαντικό είναι να καταφέρουμε να διοχετεύσουμε την ένταση μέσα από δραστηριότητες που μπορεί να μας βοηθήσουν να ισορροπήσουμε. Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά ή στην επικοινωνία. Θα επηρεάσουν αρνητικά την εξέλιξη στην καριέρα μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη θα επηρεάσει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή μας στα παιδιά και στα αισθηματικά μας. Η γενναιοδωρία των συναισθημάτων μας θα βοηθήσει ώστε να νιώσουν οι γύρω μας σημαντικοί, όμως θα πρέπει να περιορίσουμε πιθανές υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Τα ξημερώματα η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα όμορφο πρωινό. Η αυτοπεποίθηση και η αρμονία είναι κυρίαρχα στοιχεία και καλό είναι να τα αξιοποιήσουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Μετά το μεσημέρι το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα και δημιουργεί υπερένταση στην προσωπική μας ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν ανασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά τα παιδιά. Καθώς είναι πιθανό να εκδηλωθεί η ένταση στις σχέσεις μας. Οφείλουμε να διαχειριστούμε με ψυχραιμία κάθε αναστάτωση και ανατροπή που μπορεί να υπάρξει.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, μία αστρολογική συνθήκη που μας κινητοποιεί και ανεβάζει την διάθεση μας. Η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος και με το σύντροφό μας ικανοποιεί κάθε μας επιθυμία.

πηγή: myastro