Survivor: ο σύντροφος της Άννας Μαρίας Βέλλη ρίχνει τη βόμβα του! Απαντάει πρώτη φορά για τις φήμες σχετικά με τη σύντροφό του και τον Νίκο Μπάρτζη

24 Μαρτίου 2021 08:20

Πήρε την κατάσταση στα χέρια του και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Δείχνοντας ότι παραμένει full in love με τη σύντροφό του.

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες μέρες για την Άννα Μαρία Βέλλη και τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη μέσα στο Survivor.

Oι κάμερες έχουν καταγράψει τρυφερές στιγμές των δύο παικτών που μαζί με τον Τζέιμς απαρτίζουν τη μία υποομάδα των Μπλε. Υποομάδα που έχει μπει στο μάτι των υπολοίπων.

Οι απόψεις που ακούγονται στις εκπομπές αλλά και από φίλους τους είναι διχασμένες.

Ο κολλητός φίλος του Νίκου δήλωσε ότι ο παίκτης δεν θα έμπαινε ποτέ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Κι όλα αυτά με δεδομένο ότι η Άννα Μαρία έχει σχέση με τον Αρκάδιο Σβολάκη, τον εφηβικό της έρωτα.

Σε πολλές πρωινές εκπομπές όμως ακούστηκε η άποψη ότι η Άννα Μαρία έχει σχέση με τον συμπαίκτη της.

Μέχρι τώρα η γνώμη του Αρκάδιου Σβολάκη δεν έχει ακουστεί. Άλλωστε και ο ίδιος αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας στα οποία δεν είναι εξοικειωμένος όπως η σύντροφός του.

Με ανάρτησή του όμως φαίνεται ότι βάζει τα πράγματα στη θέση τους., Αρκάδιος Σβολάκης

 

Ανέβασε φωτογραφίες από το ταξίδι του με την Άννα Μαρία στη Μαλδίβες γράφοντας: «Δεν έχει σημασία σε ποια γωνιά της γης» βάζοντας hashtag #happyplace