Survivor 4 – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Χωρίς να θέλω να κάνω αβάντα στον Τζέιμς, οι λόγοι που τον ψήφισαν είναι πραγματικά αστείοι»

25 Μαρτίου 2021 14:15

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Θα έκανα εκπομπή μαζί με την Ευρυδίκη αν είναι ένα πρότζεκτ που αφορά τον αθλητισμό ή τη γυμναστική»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχολίασε τις εξελίξεις του Survivor 4. «Χωρίς να θέλω να κάνω αβάντα στον Τζέιμς, οι λόγοι που τον ψήφισαν είναι πραγματικά αστείοι» έγραψε στο story του για το Survivor 4 ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Αυτή τη φορά αναφέρθηκε στην χθεσινή ψηφοφορία και στην ανάδειξη του Τζέιμς ως υποψηφίου προς αποχώρηση. Η γνώμη του είναι ότι αυτή η απόφαση ήταν λανθασμένη.

«Χωρίς να θέλω να κάνω αβάντα στον Τζέιμς, οι λόγοι που τον ψήφισαν είναι πραγματικά αστείοι. Ξεκάθαρα ο Νίκος ψήφισε την Χριστίνα για να προστατεύσει τους άλλους δύο πιστεύοντας ότι είναι η λιγότερο δημοφιλής. Αλλιώς θα έδινε την Ελευθερία που ψήφισε στην κάλπη», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Βασάλος Survivor