Survivor 4: το είδαμε κι αυτό! Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Λιβάνης έχουν την ίδια μέρα γενέθλια (βίντεο)

25 Μαρτίου 2021 10:00

Survivor 4: το είδαμε κι αυτό! Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Λιβάνης έχουν την ίδια μέρα γενέθλια

Survivor 4: το είδαμε κι αυτό! Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Λιβάνης έχουν την ίδια μέρα γενέθλια! Ο Σάκης Κατσούλης πριν από έναν μήνα περίπου έφτασε στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο Survivor 4. Αυτό έφερε σε δύσκολη θέση την Μαριαλένα Ρουμελιώτη αφού στο παρελθόν έχουν υπάρξει ζευγάρι. Η Μαριαλένα πλέον διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη με τον οποίο ο Σάκης Κατσούλης έχει ένα κοινό. Αυτό αποκάλυψαν στην εκπομπή Το Πρωϊνό του Αντ1.

Ο Σάκης αποδεικνύεται σε ένα βασικό γρανάζι της μπλε ομάδας. Η Μαριαλένα έφυγε από την κλίκα των Άννα Μαρία, James, Νίκου και να πήγε στο πλευρό του πρώην της.

Αρχικά γνωρίζαμε από λεγόμενα της Μαριαλένας πως δεν είχαν χωρίσει και με τις καλύτερες διαθέσεις.

Ωστόσο αυτό που παρατηρούμε τόσο καιρό είναι μια άψογη σχέση μεταξύ τους. Παρά το γεγονός πως πίσω στην Ελλάδα η Μαριαλένα έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη.

Γενικά κάπου έχουμε αρχίσει να χάνουμε το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους και ας λέει ο Τριαντάφυλλος πως ο Σάκης είναι τρελά ερωτευμένος με τη Μαριαλένα.

Αυτό ωστόσο στο οποίο αξίζει να αναφερθούμε, είναι στο τι κοινό έχουν ο Σάκης και ο Γιώργος και δεν εννοούμε τη Μαριαλένα.

Έχουν γεννηθεί την ίδια ημέρα, στις 19 Νοεμβρίου, με έναν χρόνο διαφορά.