Αντιλαμβανόμαστε με απόλυτη ακρίβεια τι θέλουμε να πετύχουμε και τι είναι αυτό που φτιάχνει τη διάθεση μας.

26 Μαρτίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Κριό ομορφαίνει την ημέρα και λειτουργεί ευνοϊκά για τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού. Το πύρινο ζώδιο του Κριού απογειώνει τις αισθήσεις και την διάθεση και δημιουργεί την ανάγκη για νέες καταστάσεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας. Είναι σημαντικό να στρέψουμε την προσοχή μας σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή και ζητήματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να μας απασχολούν. Η μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Καθώς αντιλαμβανόμαστε με απόλυτη ακρίβεια τι θέλουμε να πετύχουμε και τι είναι αυτό που φτιάχνει τη διάθεση μας.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει στις αποφάσεις μας η ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θέλουμε να δείξουμε συναισθήματα και επιθυμίες. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που μπορεί να ενοχλήσουν. Οφείλουμε να έχουμε την διάθεση να κατανοήσουμε τους γύρω μας ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η ισορροπία είναι ο τελικός στόχος και αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε.

Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη περνάει τα ξημερώματα στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή μας κυρίως σε ζητήματα της δουλειάς και της καθημερινότητας που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία μας. Είναι σημαντικό για εμάς να προσφέρουμε στο εργασιακό μας περιβάλλον, καθώς έχουμε υψηλό συναίσθημα επαγγελματισμού. Βέβαια οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργήσουν επιπλέον άγχος. Οφείλουμε να ελέγξουμε την ένταση και την επικριτική διάθεση που μπορούν να εκδηλωθούν κυρίως στον συναδελφικό περίγυρο.

Αργά το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο ανατρέπει με θετικό τρόπο την ρουτίνα και δημιουργεί την ανάγκη απελευθέρωσης από στάσιμες καταστάσεις που δεν μας εξελίσσουν.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ιδιαίτερα ευφάνταστες και διορατικές ιδέες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε θέματα δουλειάς. Θα δώσουν καταλυτικές λύσεις σε ότι μας απασχολεί. Βγαίνοντας από την ρουτίνα της καθημερινότητας αυξάνουμε την αυτοπεποίθηση, την δημοφιλία μας και το ενδιαφέρον για νέα αντικείμενα που θέλουμε να βάλουμε στη ζωή μας.

πηγή: myastro