Γρηγόρης Αρναούτογλου: αυτά είναι τα τρία πρότζεκτ που συζητά με τον ΑΝΤ1 για του χρόνου

28 Μαρτίου 2021 08:30

Γρηγόρης Αρναούτογλου: αυτά είναι τα τρία πρότζεκτ που συζητά με τον ΑΝΤ1 για του χρόνου

Είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1. Και το κανάλι θέλει να εκμεταλλευθεί στο έπακρο το βαρύ πυροβολικό που λέγεται Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ειδικά μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτή τη στιγμή το όνομα του Γρηγόρη παίζει σε τρία πρότζεκτ! Και μένει να δούμε ποιο από όλα θα αναλάβει.

Ο παρουσιαστής είναι το φαβορί να αναλάβει το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Και ο ίδιος άλλωστε έχει μιλήσει με πολύ θετικά λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πιστεύει ότι θα του ταιριάζει πολύ.

Εκτός όμως από τον «Εκατομμυριούχο» ο ΑΝΤ1 θέλει του χρόνου να βγάλει και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Και για αυτή την εκπομπή το πρώτο όνομα πού συζητήθηκε ήταν αυτό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στην παρουσίαση, ενώ έπαιξαν τα θέματα των Τανιμανίδη και Μπεκατώρου στην κριτική επιτροπή.

Υπάρχει όμως και τρίτο πρότζεκτ για τον Γρηγόρη. Μιλάμε φυσικά για το Τhe 2night show.Το σόου που έχει ήδη τη σφραγίδα του Αρναούτογλου.

Ο τελευταίος έχει δεθεί με την εκπομπή και θέλει να τη συνεχίσει. Άλλωστε η πορεία της κρίνεται πάρα πολύ ικανοποιητική.

Και ο ΑΝΤ1 θέλει να τη συνεχίσει. Δεν είναι τυχαίο από δύο φορές, προβάλλεται πλέον τρεις φορές την εβδομάδα. Αρκεί βέβαια ο Γρηγόρης να μη γίνει… τρία σε ένα!

Ένας παρουσιαστής ακόμα και του βεληνεκούς του Γρηγόρη δεν θα μπορούσε να κάνει ταυτόχρονα τρεις εκπομπές. Το κανάλι, σε συνεννόηση με τον παρουσιαστή θα πρέπει να αποφασίσει πού θα δώσει προτεραιότητα και πού όχι.

Απλώς είναι δεδομένο ότι θα τον δούμε σε διπλό ρόλο. Και απομένει η τελική επιλογή των εκπομπών που θα παρουσιάσει.

Οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του Γρηγόρη αναμένεται να παρθούν τον Ιούνιο. Όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παρουσιαστές του σταθμού.