Σταύρος Βαρθαλίτης: «Με βάση το έργο που έχει κάνει, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει»

28 Μαρτίου 2021 15:15

Σταύρος Βαρθαλίτης: «Με βάση το έργο που έχει κάνει, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει»

Ο Masterchef ΣταύροςΒαρθαλίτης, βρέθηκε στον διαστημικό σταθμό των Χιούστον το λύσαμε. Κλήθηκε να επιλέξει διάσημους για ένα δείπνο, αλλά και για να επανδρώσει το εστιατόριό του.

Αρνήθηκε ότι είναι μαμάκιας και θεωρεί ότι μαγειρεύει καλύτερα από τη μητέρα του. «Έχει όλα τα καλά του κόσμου αλλά μαγείρισσα καλή δεν είναι. Το χειρότερο της είναι το μπριάμ, ξεχνάει να βάλει λάδι».

Αν έπρεπε να καλέσει πέντε διάσημα άτομα για δείπνο θα επέλεγε τους τρεις κριτές του MasterChef, την Ελένη Μενεγάκη και τη Ζενεβιέβ.

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Άκη, μιλάμε όταν θέλω να ζητήσω συμβουλές», πρόσθεσε.

https://streamable.com/jr7x86

Οι «Χιούστον» άλλαξαν τα «διλήμματα» σε «milfημματα». Κράτησε τη Δέσποινα Βανδή και «έσκισε» την Άννα Βίσση, την Πόπη Τσαπαντίδου στην κόντρα με την Μαρία Μπακοδήμου. Κράτησε τη Μαρία Κορινθίου και έστειλε τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ «έσκισε» Κοκκίνου και κράτησε Καραβάτου.

«Με βάση το έργο που έχει κάνει, ο Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει. Αν τον βγάλουμε, εγώ», δήλωσε και συνέχισε:

«Δεν θα γινόμουν κριτής στο MasterChef γιατί δεν είμαι έτοιμος γι αυτό. Όλοι όσοι βγαίνουν από το παιχνίδι αυτοχαρακτηρίζονται σεφ. Δεν νομίζω ότι είμαστε σεφ. Δεν σε κάνει ένα παιχνίδι σεφ, σε κάνουν τα χρόνια και οι εμπειρίες».

https://streamable.com/n5zkbt