Άγριες μέλισσες spoiler: έρχεται χωρισμός-βόμβα και ένας έρωτας που δεν περιμένει κανείς!

1 Απριλίου 2021 08:40

Άγριες Μέλισσες: ποιοι αναδείχθηκαν νικητές στα βραβεία που διοργάνωσε το κοινό

Ο άγριος καβγάς του Νικηφόρου με τον Κωνσταντή θα αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό. Πρώτος ο Κωνσταντής από τους Σεβαστούς μαθαίνει γιατί ο αδελφός του γύρισε από το Παρίσι και χωρίζει την Ασημίνα.

Ο Νικηφόρος του λέει ότι και οι τρεις σκότωσαν τον Σέργιο. Μπορεί να επιχείρησε να βιάσει τη Δρόσω αλλά και η τελευταία ήταν παρούσα και συμμετείχε στο έγκλημα.

Ο Κωνσταντής χάνει τον κόσμο από κάτω του. Πάει στη Δρόσω και της λέει ότι χωρίζουν.

Μέσα στα δράματα, τα διαζύγια και τους θανάτους γεννιούνται και μεγάλοι έρωτες. Αυτή η εναλλαγή συναισθημάτων είναι που κάνει τις Άγριες μέλισσες να ξεχωρίζουν.

Την ώρα που στο Διαφάνι συγκλονίζεται από πολλά δυσάρεστα γεγονότα, δύο ήρωες έρχονται πολύ κοντά. Ο λόγος για τον Προκόπη και τη Λέτα.

 

Ο κουρέας του χωριού και η φίλης της Λενιώς γνωρίστηκαν όταν εκείνη πήγε πρώτη φορά στο Διαφάνι. Ο Προκόπης εντυπωσιάστηκε από το σκέρτσο της και προθυμοποιήθηκε να τη συνοδεύσει γιατί είχε χαθεί στο χωριό.

Τότε το φλερτ τους δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί, καθώς ο Βόσκαρης απείλησε τη Λέτα να μην ξαναπατήσει το πόδι της στο Διαφάνι.

Η Λέτα φοβήθηκε και παρόλο που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την Ελένη απέφευγε να τη συναντάει στο χωριό της. Τώρα όμως αυτό αλλάζει από την στιγμή που ο Βόσκαρης θα τιμωρηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του και θα κλειστεί σε ένα κελί.

Η Λέτα έρχεται στο Διαφάνι και συναντά ξανά τον κουρέα. Εκείνος που δεν την ξέχασε ποτέ θα συνεχίσει να τη φλερτάρει και θα δημιουργηθεί ένα όμορφο ειδύλλιο.

Ο Προκόπης όμως δεν ξέρει τίποτα για το παρελθόν της Λέτας. Τι θα γίνει όταν όλα αυτά θα βγουν στο φως;