Νίκος Γιαννουλίδης: από την καριέρα στις κουζίνες στο TikTok που τον απογείωσε

1 Απριλίου 2021 18:15

Νίκος Γιαννουλίδης: από την καριέρα στις κουζίνες στο TikTok που τον απογείωσε

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τον Νίκο Γιαννουλίδη. Tον διάσημο Tik Toker που άφησε την καριέρα του στη μαγειρική για να ασχοληθεί με τη δημοφιλή εφαρμογή που έχει ξετρελάνει τους νέους. Ο Νίκος Γιαννουλίδης μίλησε για όλα.

Όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντά τηλεοπτικά τον παρουσιαστή. Αφού ο ίδιος έχοντας σπουδάσει σε σχολή μαγειρικής και ασκώντας το επάγγελμα τα τελευταία 12 χρόνια.

Μαζί με τον Γρηγόρη θυμούνται την πρώτη φορά που συναντήθηκαν στο στούντιο της εκπομπής «Η Μαμά μου Μαγειρεύει Καλύτερα Από τη δική σου». Kαι συζητούν για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή του από τότε.

Τον ενδιαφέρει η υποκριτική ως επάγγελμα; Τι είδους εκπομπή θα ήθελε να κάνει στην τηλεόραση αν του δινόταν η ευκαιρία; Έπαιξαν «Μάντεψε Το» και η μουσική τους αναμέτρηση είναι απολαυστική!

Ο Νίκος Γιαννουλίδης έχει δει τα video του στο TikTok να γίνονται συχνά viral. Kερδίζοντας μάλιστα τα κολακευτικά σχόλια των ίδιων των celebrities που μιμείται.

Ο δημοφιλής TikToker εξήγησε πώς βρέθηκε εντελώς ξαφνικά στη μικρή οθόνη. Aλλά και γιατί δεν σκέφτηκε ποτέ να ασχοληθεί με την υποκριτική. Παρά τις συμβουλές των φίλων του, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη πορεία του στη δημοφιλή πλατφόρμα.

https://youtu.be/ijceeCJ0PQg