Survivor 4 – Έξαλλη η μητέρα της Καρολίνας: «Έχει βγάλει πανεπιστήμιο με άριστα! Δεν ισχύει η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων»

1 Απριλίου 2021 14:30

Χαμός έχει προκληθεί από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4!

Μετά την αποκάλυψη της Χριστίνας πως η Καρολίνα έβρισε πολύ άσχημα την Μαριάνθη η μητέρα της παρενέβη στην εκπομπή Ευτυχείτε για να σχολιάσει το περιστατικό.

Ο σχολιασμός της μητέρας της Καρολίνας για όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι νομίζω πως η λέξη των τεσσάρων γραμμάτων που ανακοινώθηκε είναι μια υπόθεση τύπου κρεμάλα από την Σούλα Γκλάμορους.

Νομίζω ότι η Καρολίνα σε όλο το πρόγραμμα, σε όλο το Survivor έχει αποδείξει ποιος είναι ο αθλητικός της χαρακτήρας κι από την άλλη έχει αποδείξει και η Χριστίνα τι είναι, όχι ότι την κρίνω είναι ασύγκριτα τα μεγέθη.

Αυτός είναι ένας ισχυρισμός της Χριστίνας γιατί όταν ρώτησε η Καρολίνα την μπλε ομάδα αν ισχύει αυτό απάντησε η Μαριαλένα ότι εγώ δεν άκουσα τίποτα. Οι συνθήκες ίσως αλλάζουν τον χαρακτήρα τους.

Πιστεύω ότι η Καρολίνα όταν έχει βγάλει πανεπιστήμιο με άριστα και το μεταπτυχιακό με άριστα…”, και κάπου εκεί την διέκοψε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως ότι κι αν έχει κάνει στην ζωή της δεν είναι συμπεριφορά αυτή.

Ποια βρισιά είπε η Καρολίνα στην Μαριάνθη

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα από το προφίλ της Σούλας Γκλάμορους η λέξη ξεκινούσε από Ψ…