O Ντάνιελ Κρεγκ στην Ελλάδα για γυρίσματα

4 Απριλίου 2021 17:45

Μια είδηση που θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τους σινεφίλ είναι πως η Ελλάδα θα γίνει το σκηνικό για την νέα ταινία Knives Out 2,

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν γύρω στα μέσα του 2021 και θα πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα. Άλλη μια φορά που η χώρα μας θα “ταξιδέψει” σε όλο τον κόσμο μέσα από την μεγάλη οθόνη,

Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να αποχαιρέτησε τον μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ και να ετοιμάζεται για τον επόμενο κινηματογραφικό ήρωα όμως δεν θα είναι ο μόνος που θα έρθει στην χώρα μας για τα γυρίσματα, της ταινίας.

Μεγάλα αστέρια της Μέκκας του κινηματογράφου όπως η Τζέιμι Λι Κέρτις, ο Κρις Έβανς, ο Ντον Τζόνσον και ο Κρίστοφερ Πλάμερ ακούστηκε ότι θα μας επισκεφτούν για χάρη της σειράς.

Όπως είναι φυσικό από τα μέσα της χρονιάς που αναμένεται να ακουστεί η πρώτη κλακέτα οι παπαράτσι θα ετοιμάζονται για πολλά φωτογραφικά αποκλειστικά .

Όσο για τον νέο επαγγελματικό βήμα του 007 , η νέα παραγωγή «Στα Μαχαίρια», που θα προβληθεί από το Netflix, είναι ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, στο οποίο ο Κρεγκ υποδύεται τον ιδιωτικό ντέτεκτιβ Μπενουά Μπλανκ.

Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα ότι αγόρασε τα δικαιώματα των δύο follow up ταινιών, όπου θα συναντηθούν και πάλι ο Ντάνιελ Κρεγκ με τον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον και όπως ακούστηκε πρόκειται για μια συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.