Έχει ή όχι σχέση ο Θοδωρής Μαραντίνης με νεαρή συνάδελφό του; Η αντίδρασή του στις φήμες

21 Ιουλίου 2019 13:00

Είναι ζευγάρι με νεαρή συνάδελφό του, όπως λέχθηκε ή όχι; Πώς αντιδρά ο Θοδωρής Μαραντίνης στις φήμες, που όλο και πυκνώνουν και τονίζουν ότι μετά τον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο -ερωτικό- στη ζωή του;

Από το περιβάλλον του frontman των Onirama, πληροφορούμαστε πως έγινε έξαλλος όταν ενημερώθηκε από μέσα ενημέρωσης (διότι αναπαράχθηκε το “θέμα”) πως είναι ερωτευμένος με νεαρή, εκρηκτική τραγουδίστρια την οποία γνώρισε πρόσφατα στα Mad Music Awards.

“Ξεπεράστηκαν τα όρια”

«Εδώ ξεπεράστηκαν τα όρια! Κάνουμε και οι δυο αγώνα να κρατάμε τα παιδιά μας ισορροπημένα και να μην δίνουμε δικαιώματα τέτοια, κι έρχεται κάποιος από το πουθενά και γράφει αυτό το παντελώς αβάσιμο ψέμα. Αυτό το αποκύημα φαντασίας», ήταν ορισμένα από τα λόγια του, ενώ όπως τονίζουν απ’ το περιβάλλον του τραγουδιστή, μετέφεραν ακόμη δεν έχει αποφασίσει πως θα αντιδράσει και απέναντι στο συγκεκριμένο, αλλά και σε τυχόν άλλα τέτοια δημοσιεύματα που μπορεί να προκύψουν.

Είναι πάντως αποφασισμένος να διαφυλάξει με κάθε τρόπο αυτά τα κομμάτια της ζωής του…Και έχει δίκιο ο άνθρωπος.

TIP

Με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Σίσσυ Χρηστίδου, χώρισαν πολιτισμένα και μάλιστα, αν θυμάστε, έκαναν και Πάσχα μαζί.