Καινούργιου – Τσαγκρίδης: προγαμιαίο συμβόλαιο-σοκ! Εσπευσμένα στον δικηγόρο της οικογένειας

4 Απριλίου 2021 09:00

Καινούργιου – Τσαγκρίδης: προγαμιαίο συμβόλαιο-σοκ! Εσπευσμένα στον δικηγόρο της οικογένειας

Σοκ προκάλεσε σε όσους τους ξέρουν, αλλά και στην ίδια την Κατερίνα Καινούργιου, η υπογραφή ενός πολύ σκληρού προγαμιαίου συμβολαίου. Κι αυτό έγινε κατ’ απαίτηση της οικογένειας του αγαπημένου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη Παναγόπουλου.

Η απαίτηση της οικογένειας του Φίλιππου μεταφέρθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αιφνιδιάστηκε. Καθώς έχει εξηγήσει πολλές φορές μέχρι τώρα ότι το τελευταίο πράγμα που την ενδιαφέρει στον αγαπημένο της είναι τα χρήματά του.

Η ίδια, εξάλλου, είναι αυτάρκης οικονομικά και κάνει τη δική της πολύ επιτυχημένη καριέρα.

Κάτι που δεν σκοπεύει να σταματήσει, καθώς για εκείνην η ανεξαρτησία της είναι κάτι πολύ σημαντικό και αδιαπραγμάτευτο.

Αυτό ο ίδιος ο Φίλιππος το γνωρίζει πολύ καλά και φυσικά ανάμεσα στο ζευγάρι υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Διαφορετικά δεν θα ήταν και μαζί.

Όμως, ήταν απαίτηση της οικογένειας του Φίλιππου να υπογραφεί ένα προγαμιαίο και μάλιστα πολύ αυστηρό. Γεγονός που δεν εξέπληξε τους εφοπλιστικούς κύκλους. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι οικογένειες αυτής της οικονομικής επιφάνειας είναι πάντα πολύ προσεκτικές με τα περιουσιακά τους.

Τι ορίζει το προγαμιαίο

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές το συγκεκριμένο συμβόλαιο συντάχθηκε από τους δικηγόρους της οικογένειας του Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παναγόπουλου. Και είναι πολύ λεπτομερές, καθώς δεν θέλουν να μένει ανοιχτό κανένα σημείο.

Ορίζει, μεταξύ άλλων, ότι το ζευγάρι ακόμη και αν παντρευτεί δεν θα μπορεί να έχει κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς. Ενώ καθορίζονται με απόλυτη ακρίβεια τα ποσά που θα μπορεί να διεκδικήσει η Κατερίνα σε περίπτωση που αποφασίσουν κάποια στιγμή να χωρίσουν.

Ο ίδιος ο Φίλιππος ήταν εκείνος που έκαμψε, όπως λένε οι ίδιοι άνθρωποι, τις αντιστάσεις της Κατερίνας Καινούργιου. Της εξήγησε ότι όλα αυτά είναι απλώς τυπικές διαδικασίες και δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με τον τρόπο που εκείνος βλέπει την ίδια και τη σχέση τους.

Την εξήγησε όμως, ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχουν προβλήματα και εμπόδια από την οικογένειά του. Η οποία όπως είναι φυσικό, βλέπει τα πράγματα λιγότερο ρομαντικά απ’ ότι το ίδιο το ζευγάρι. Είναι πιο επικεντρωμένη στη διαφύλαξη της τεράστιας οικογενειακής περιουσίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι οι Παναγόπουλοι είναι από τα πιο ισχυρά ονόματα στην ελληνική ναυτιλία και η περιουσία τους είναι πράγματι πολύ μεγάλη.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, κάτι που κανένας από τους δύο δεν κρύβει και πλέον μένουν μαζί. Όπως φαίνεται, δεν πρόκειται να αργήσει και η επισημοποίηση της σχέσης, κάτι που δείχνει και η απόφαση να υπογραφεί το προγαμιαίο…

Πηγή: περιοδικό Ciao