Mενεγάκη, Δούνια, Μποφίλιου, Δημητροπούλου, Δραγούμη παραδίδουν μαθήματα cool (φωτογραφίες)

21 Ιουλίου 2019 19:00

Πόσες φορές σάς γράφω “steal the look με χάρη και καμάρι;” Ε, αυτή τη φορά θα το πολλαπλασιάσω το στόρι και θα σας προτείνω να κοπιάρετε αγαπημένα κορίτσια απ’ τον χώρο της σοουμπίζ. Όχι για πολλούς λόγους, για ένα μόνο: παραδίδουν μαθήματα cool style. Και, ναι, και οι πέντε είναι υπέροχες.

Η Ελένη, με άνετο μάξι φόρεμα, flat παπούτσι, καπέλο και γυαλιά, στα αγαπημένα της ροζ-μοβ που τονίζουν την επιδερμίδα της, είναι όλα τα λεφτά. Και βέβαια, αυτό το outfit καλύπτει τυχόν “αδύναμα σημεία” στη σιλουέτα.

Η βουλευτής -με τη ΝΔ, εννοείται- πια Νόνη (και πολυαγαπημένη), με flat δερμάτινη σαγιονάρα στο εκάιγ, λευκό παντελόνι λίγο πάνω απ’ τους αστραγάλους (so “in”) και μακριά, cosy μπλούζα στο λατρεμένο μπεζ, κερδίζει στα σημεία, αποθεώνοντας το κοκτέιλ γήινων χρωμάτων και άσπρου.

Η Νατάσα, που το λουκ της αποτέλεσε και την έμπνευση γι’ αυτό το μοδάτο θέμα, με σούπερ μοντέρνο καρό πουκάμισο, καπελαδούρα hip που ξετρελαίνει, φα-ντα-στι-κά γυαλιά και άνετα σνίκερ, ό,τι πρέπει για ντεκ, είναι η fashion ιέρεια για σήμερα.

Η Ευγενία, με pinstriped και σέξι, αλλά σε άνετη γραμμή φόρεμα, στην αιώρα, εκπροσωπεί επάξια το σύγχρονο cool girl.

Η Ναταλία λατρεύει το black n’ white. Οι δε γραμμές των ρούχων της είναι εντελώς cool, ενώ τα υφάσματα τόσο δροσερά που κερδίζει επάξια μια θέση στην πεντάδα. Πρόσεξε, δε και τα μαύρα γυαλιά της: Ποτέ δεν γίνονται ντεμοντέ, ανεξαρτήτως trends και εποχών.

Ντονατέλλα Αδάμου