Τα φιλαράκια: επιστρέφει όλο το καστ της θρυλικής σειράς σε μια παραγωγή για την 25η επέτειό της

5 Απριλίου 2021 20:15

Τα φιλαράκια: επιστρέφει όλο το καστ της θρυλικής σειράς σε μια παραγωγή για την 25η επέτειό της

Μετά από πολλούς μήνες αναμονής λόγω της πανδημίας, η θρυλική σειρά επιστρέφει. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν αρκετό καιρό τελικά βγήκαν αληθινές. «Τα φιλαράκια» ή Friends αν θέλετε, επιστρέφουν σε μια ονειρική επανένωση.

Η σειρά Friends βγήκε για πρώτη φορά στον «αέρα» το 1994. Έκλεισε 10 επιτυχημένες σεζόν με ρο τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται την άνοιξη του 2004. Όταν η Μόνικα και ο Τσάντλερ πακετάρουν τα πράγματά τους και φεύγουν από το διαμέρισμά τους. Φεύγουν για να πάνε να ζήσουν στα προάστια.

Από εκείνο το επεισόδιο έως και σήμερα το κλασικό ερώτημα των fans της σειράς είναι αν θα έχουμε και κάποιο νέο κύκλο και θα γίνει το reunion.

Για χρόνια όλοι οι πρωταγωνιστές έλεγαν πως κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδιά τους. Αλλά πριν από ένα χρόνο είδαμε τους πρωταγωνιστές σε ένα special reunion ως σχολιαστές των καταστάσεων όλων όσων είχαν γίνει στη σειρά.

Μπορεί αρχικά να υπήρχαν δυσκολίες στην παραγωγή καθώς η βιομηχανία του θεάματος ακολουθεί τους κανόνες ασφαλείας που επιβάλουν τα πρωτόκολλα υγείας. Τελικά όμως βρήκαν τον τρόπο. Όλο το καστ της σειράς είναι πανέτοιμο για συμμετάσχει στην 25η επέτειο της σειράς στο HBO.

Η Τζένιφερ Άνιστον με ενθουσιασμό διαφήμισε την παραγωγή στον λογαριασμό της στο Instagram. Τα γυρίσματα ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα κι όπως όλα δείχνουν το reunion  θα σπάσει και πάλι τα ταμεία. Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το remake  δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ωστόσο αυτό που έιναι σίγουρο είναι ότι θα απολάυσουμε όλους τους πρωταγωνιστές στην πιο ώριμη εκδοχή του.

Μετά την ανακοίνωση της παραγωγής για την έναρξη τω γυρισμάτων, όλοι οι συντελεστές μοιράστηκαν την ίδια φωτογραφία με τους followers του στο Instagram. Πρόκειται για την φωτογραφία που είχε τραβήξει τους πρωταγωνιστές ο Μαρκ Σέλιγκερ για το τεύχος 18 Μαΐου 1995 για το περιοδικό Rolling Stone.

https://www.instagram.com/p/B82FMKcBKHL/?utm_source=ig_web_copy_link