Παύλος Κουρτίδης – Άγριες Μέλισσες: «Η επιστροφή του Λια για εμένα θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για κάποιους άλλους καθόλου»

7 Απριλίου 2021 18:15

Παύλος Κουρτίδης - Άγριες Μέλισσες: «Η επιστροφή του Λια για εμένα θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για κάποιους άλλους καθόλου»

Ο Πάυλος Κουρτίδης μίλησε στην εκπομπή Love It  και αναφέρθηκε στον ρόλο του «Λιά» που ενσάρκωσε στις «Άγριες Μέλισσες».

Με τον χαρακτήρα του και τις παράνομες ασχολίες του έφερε τα πάνω κάτω στο Διαφάνι. Ο Παύλος Κουρτίδης  αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τους «Σεβαστούς», αλλά και στην κόρη του.

«Αν είναι να μπω για εμένα θα είναι πολύ μεγάλη χαρά για κάποιους άλλους καθόλου». Είπε αρχικά ο Παύλος Κουρτίδης για τον ρόλο του στη σειρά και ανέφερε: «Όσες φορές βρέθηκα μαζί τους το γέλιο υπήρχε πάντα στο backstage. Υπήρχε μια όμορφη διάθεση που προκύπτει και από την επιτυχία των “Άγριων Μελισσών”. Ευελπιστώ ότι θα υπάρξει και τρίτος κύκλος».

Ο ίδιος μάλιστα συγκινήθηκε μιλώντας για την κόρη του: «Η κόρη μου έχει γεννηθεί σχεδόν μέσα στο θέατρο και το λατρεύει. έχει υπέροχη φωνή και ένα πράγμα που με θλίβει είναι ότι έχω καιρό να την ακούσω να τραγουδά. Συγκινούμε για όλα τα παιδιά, γιατί εμείς μπορεί να το ξεπεράσουμε. Θέλω το παιδί μου να τραγουδά γιατί γέμιζε το σπίτι και το θέατρο και έβλεπα χαμόγελα».

https://streamable.com/0524zz

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα αναφερόμενος στον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες είχε δηλώσει πως η επιστροφή του Λια θα είναι μια έκπληξη.

Σας είδαμε να κάνετε και ένα πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες όπου υποδυθήκατε τον «Λια». Πώς ήταν αυτή η εμπειρία ;

Ο Λιάς στον 1ο κύκλο ήταν ένας άξεστος αγρότης που στον 2ο κύκλο όντας φιλόδοξος και μεγαλομανής αρχισε την ενασχόλησή του με παράνομες πωλήσεις … χόρτων. Μια όμορφη συνεργασία με όμορφους και ταλαντούχους συνάδελφους, με μια ομάδα τεχνικών πίσω από τις κάμερες που είναι επίπεδο «champions league» και φυσικά το σενάριο και οι σκηνοθέτες σχεδόν κατάφεραν να δημιουργήσουν μια τηλεόραση αντάξια των προσδοκιών και των πιο απαιτητικών.

Υπάρχει περίπτωση να σας ξαναδούμε στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1;

Ο καιρός θα δείξει. Αν είναι να έρθει ξανά ο Λιάς στο Διαφάνι θα είναι μια «όμορφη» έκπληξη για… λίγους.

Πώς σας φαίνεται το γεγονός ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν κάνει στροφή στην μυθοπλασία;

Εξαιρετικό, άλλωστε το απαιτούν και οι συνθήκες. Ο κόσμος το έχει ανάγκη.