House of Fame – Εύη Δρούτσα: «Για εμένα ούτε ψυχή, ούτε καρδιά, ένα ντουβάρι. Την άλλη φορά να πάει σπίτι της…»

8 Απριλίου 2021 17:15

House of Fame - Εύη Δρούτσα: «Για εμένα ούτε ψυχή, ούτε καρδιά, ένα ντουβάρι. Την άλλη φορά να πάει σπίτι της...»

House of Fame: η Εύη Δρούτσα έκανε την είσοδό της στη Μουσική Ακαδημία και έκανε την κριτική της στις πρόβες των σπουδαστών.

Η Εύη Δρούτσα έκανε είσοδο στις πρόβες των σπουδαστών του House of Fame και παρακολούθησε μαζί τους τις πρόβες τους. Η γνωστή στιχουργός θέλησε να μοιραστεί με τους σπουδαστές κάποιες από τις γνώσεις που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια από τον χώρο της μουσικής και δεν μάσησε τα λόγια της ούτε στιγμή.

Κάποια παιδιά μάλιστα έδειξαν να ενοχλούνται και να στεναχωριούνται με τον τρόπο της και τα αιχμηρά της λόγια.

“Δεν είναι παιχνίδι, είναι ακαδημία τραγουδιού. Αν το πάρετε σαν παιχνίδι χάσατε. Να πάτε να βρείτε ένα παιχνίδι να παίξετε. Δεν είναι παιχνίδι, ξεχάστε το αυτό, μαζευτείτε. Μαζευτείτε. Όσα cd και να βγάλετε, αν δεν είσαστε καλοί δε θα κάνετε τίποτα. Ξέρετε πόσα cd έχω που ακουμπάω πάνω τους τον καφέ μου; Να σας δώσω και εσάς να μην αγοράζετε τίποτα να ακουμπάτε τον καφέ σας” είπε η στιχουργός και στη συνέχεια απευθυνόμενη στη Βένια με έντονο ύφος είπε: “Και αν μπορείτε στα λαϊκά τραγούδια να μη χορεύετε. Τα λαϊκά τραγούδια δε χορεύονται. Σε άκουσα όταν είπε η κριτική επιτροπή ότι δε χορεύονται να λες ότι θα χόρευες έτσι κι αλλιώς. Να σε πιάσω απ΄ το μαλλί…”

Ωστόσο η γνωστή στιχουργός «δεν χάρισε κάστανα» και σε ορισμένες περιπτώσεις άσκησε δριμεία κριτική. Χαρακτηριστική ήταν η περίπτωση της Χρύσας που δεν ήξερε ποιος έχει γράψει την «Κιβωτό».

«Ξέρεις ποιος το έχει γράψει; Όχι. Εγώ λέω να μην τραγουδήσεις ξανά τίποτα και να πας σπίτι σου. Την άλλη φορά να πάει σπίτι της, αν δεν ξέρει τους δημιουργούς του τραγουδιού που θα τραγουδήσει. Είναι η τελευταία ημέρα που έρχεστε χωρίς να ξέρετε ποιος έχει γράψει τα τραγούδια.» Ωστόσο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κι όταν η Χρύσα ολοκλήρωσε την ερμηνεία της: «Για εμένα ούτε ψυχή, ούτε καρδιά, ένα ντουβάρι»