Μάρκος Σεφερλής: «Σε δύσκολες καταστάσεις αντιδράω με χιούμορ. Δύσκολα έχω περάσει αλλά κατάθλιψη όχι»

8 Απριλίου 2021 14:15

Μάρκος Σεφερλής: «Σε δύσκολες καταστάσεις αντιδράω με χιούμορ. Δύσκολα έχω περάσει αλλά κατάθλιψη όχι»

Ο Μάρκος Σεφερλής κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The 2Night Show και άνοιξε την καρδιά του.

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την επιστροφή του στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι 5χ5. Παράλληλα έκανε λόγο και για την φιλανθρωπική πρωτοβουλία που είχε δημιουργώντας το κοινωνικό παντοπωλείο «Πλάι σου». Αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχουν σημαδέψει τη ζωή του, όπως ήταν ο θάνατος του πατέρα του.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή έπειτα από πολλά χρόνια στην τηλεόραση, αυτή τη φορά στη θέση του παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5» στον ΑΝΤ1 και για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον νέο του ρόλο.Δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα του δουλειά όπως και για το επερχόμενο σίριαλ του BBC που ετοιμάζει στον ίδιο σταθμό με live κοινό στα γυρίσματα.

Ακόμη, αποκάλυψε και το όνομα της επόμενης επιθεώρησης που πρόκειται να ανεβάσει, το οποίο και εμπνεύστηκε από τον MadClip, καθώς θα λέγεται Mark Klip – Dealer του γέλιου με θέμα φυσικά τη μόδα των τράπερ.

Μίλησε όμως και για τον αέρα ανανέωσης που κατακλύζει τη ζωή του το τελευταίο διάστημα. Η γυμναστική και η διατροφή τού έχουν γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του και έχει χάσει μάλιστα και 10 ολόκληρα κιλά.

Ακόμη, για τις δύσκολες στιγμές της ζωής του και το αν έχει περάσει ποτέ κατάθλιψη είπε:

«Δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει σε κατάθλιψη. Όταν πέθανε ο πατέρας μου το ίδιο βράδυ έπαιζα στο θέατρο, πήγα στην κηδεία την άλλη ημέρα, τους έκανα όλους να γελάνε. Είναι η άμυνά μου στο να μην συνειδητοποιήσω ότι “έφυγε” ο πατέρας μου. Σε δύσκολες καταστάσεις αντιδράω με χιούμορ. Δύσκολα έχω περάσει αλλά κατάθλιψη όχι».

«Ήμουν καλεσμένος στην Λούτσα, σε πρωινή εκπομπή δική σου και χορεύαμε με την Σοφία Βογιατζάκη. Με το που τελειώνουμε, έρχεται ο Μανώλης Σκοπελίτης και μου λέει πήρε τηλέφωνο η μαμά σου στο κανάλι. Ο μπαμπάς σου δεν είναι πολύ καλά. Τον έφεραν στο νοσοκομείο στην Αθήνα. Φεύγω με το αμάξι να προλάβω και με το που φτάνω στο νοσοκομείο δεν τον πρόλαβα. Είχε πεθάνει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα. Έπαθα σοκ. Με πήρε ο Μανώλης Σκοπελίτης και του έκανα πλάκα από αυτοάμυνα για να μην τον στενοχωρήσω. Πληγώθηκα και στενοχωρήθηκα.»

https://streamable.com/hc52re

Μιλώντας για τη σχέση του με τον πατέρα του αποκάλυψε πόσο δεμένοι ήταν και τη στήριξη που έδωσε όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μοιράστηκε το πώς πήρε την πρωτοβουλία να δημιουργήσει ένα παντοπωλείο. Το οποίο θα παρέχει δωρεάν τρόφιμα και προϊόντα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

https://streamable.com/5gr4i3