Είναι προτιμότερο να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε ότι δημιουργικό και ψυχοθεραπευτικό θεωρούμε ότι θα μας ισορροπήσει

9 Απριλίου 2021 07:45

Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα φέρουν χαρά και αισιοδοξία στη σχέση μας

Είναι προτιμότερο να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε ότι δημιουργικό και ψυχοθεραπευτικό θεωρούμε ότι θα μας ισορροπήσει

Το τετράγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες επηρεάζει την ψυχολογία των Μεταβλητών ζωδίων. Είναι γεγονός ότι δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσουμε ποια κατεύθυνση θέλουμε να ακολουθήσουμε σε επαγγελματικά ζητήματα. Αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογία μας. Η απογοήτευση, οι ψευδαισθήσεις και η λανθασμένη αντίδραση σε πιθανές συμπεριφορές προσώπων του κοντινού μας περιβάλλοντος θα επιδράσουν αρνητικά στην συμπεριφορά μας. Και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω μας. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να διαλέξουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές.

Είναι εύκολο να εξαπατηθούμε από πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα απέναντί μας. Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε τις καθοριστικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική μας ζωή. Αφού η κρίση μας είναι θολή και λείπει ξεκάθαρα η αντικειμενικότητα.

Σε προσωπικό επίπεδο, είναι απαραίτητο να μην εγκλωβιστούμε σε εμμονές και σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Καλό είναι επίσης να αποφύγουμε τις υπερβολές στην κατανάλωση ποτού που θα επηρεάσουν την προσωπικότητα και την συμπεριφορά μας. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και τις κινήσεις μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να απομακρυνθούμε από όλους και όλα, καθώς είναι η διάθεση της απομόνωσης. Καταστάσεις του παρελθόντος που μας έχουν στιγματίσει έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία και την κρίση μας.

Είναι προτιμότερο να διοχετεύσουμε την ενέργειά μας σε ότι δημιουργικό και ψυχοθεραπευτικό θεωρούμε ότι θα μας ισορροπήσει. Για να αποφύγουμε αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές.

Αργά το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και το τετράγωνο της με τον Άρη στους Διδύμους ενισχύει τις ευαισθησίες και την ανάγκη να εξιδανικεύσουμε πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας.

Όμως το πιθανότερο είναι να απογοητευτούμε από συμπεριφορές και να εκδηλώσουμε με απότομο και εριστικό τρόπο τη διαφωνία μας. Καλό είναι να είμαστε απολύτως βέβαιοι για τα συμπεράσματά μας, καθώς είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθούμε από πρόσωπα ή από λανθασμένες αντιλήψεις που μπορεί να έχουμε. Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε σοβαρές συζητήσεις ή αποφάσεις που τελικά μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά κοντινές σχέσεις και συνεργασίες.

πηγή: myastro