Σιωπηλός δρόμος: ο ηθοποιός που έρχεται από τις Άγριες μέλισσες και φουντώνει το σασπένς

10 Απριλίου 2021 08:30

Σιωπηλός δρόμος: ο ηθοποιός που έρχεται από τις Άγριες μέλισσες και φουντώνει το σασπένς

Έκανε ένα πέρασμα στις Άγριες μέλισσες και τώρα φέρνει τα πάνω-κάτω στον Σιωπηλό δρόμο. Ένας νέος χαρακτήρας μπαίνει στη σειρά του Mega, ανατρέπει την υπόθεση και κορυφώνει την αγωνία.

Ο Στάθης Μαντζώρος εισβάλλει ως Ηρακλής Μίσχος και το σασπένς κορυφώνεται. Ο Μαντζώρος μετά τις Μέλισσες όπου ήταν κομβικός στην αθώωση του Νέστορα, παίζει καθοριστικό ρόλο και στον Σιωπηλό δρόμο.

Ο Ηρακλής Μίσχος είναι ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας. Δραστηριοποιείται σε έναν παράνομο χώρο, με πελάτες ανθρώπους του υποκόσμου!

Συνδέεται άμεσα με την υπόθεση της εξαφάνισης λόγω του μίνι-βαν. Αλλά και από το γεγονός ότι ήταν πρώην συνεργάτης του Σπύρου Καρούζου (Αντώνης Καφετζόπουλος). Γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια και οι διασυνδέσεις του είναι πάρα πολλές. Ο Μίσχος δεν θα κινήσει υποψίες αλλά στη συνέχεια θα βρεθεί στο επίκεντρο. Κι αυτό γιατί διατηρεί σχέση με τη διευθύντρια του σχολείου, τη Βιολέτα!

Το όνομά του θα εμπλακεί στην υπόθεση της απαγωγής. Η αστυνομία θα του χτυπήσει την πόρτα, όταν ο γιος του, ο οποίος φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο, θα μπλεχτεί σε θέματα bullying.

https://www.instagram.com/p/CMFgqZdgPkO/?utm_source=ig_web_copy_link