Survivor 4: νέα επίθεση από τον Γιώργο Κοψιδά! «Ποιος είπε ότι ο Τριαντάφυλλος έμεινε νηστικός;» – Γιατί τα έβαλε και με τον Λιανό

10 Απριλίου 2021 09:40

Αυτή η κόντρα δείχνει ότι θα μας απασχολήσει για καιρό ακόμα. Ο Γιώργος Κοψιδάς ξεσπάθωσε εναντίον του Τριαντάφυλλου για όσα συνέβησαν στο Survivor. Όμως από τα καρφιά του δεν ξέφυγε ούτε ο Γιώργος Λιανός.

Τι έγινε τελικά με το ψάρι που αρνήθηκε ο Κόρομι να δώσει στον Ντάφυ; Έμεινε νηστικός ο τραγουδιστής ή έφαγε κανονικά; Ο Κοψιδάς μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατής και είπε όσα είδε στον Άγιο Δομίνικο.

Εξήγησε ότι ο Τριαντάφυλλος ναι μεν δεν έφαγε ψάρι, αλλά δεν έμεινε νηστικός. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε μαγειρέψει φακόρυζο και πιτάκια και είχε φάει κανονική μερίδα!

Επιπλέον, ο Κοψιδάς άφησε αιχμή για τον Λιανό, ο οποίος τον έφερε σε δύσκολη θέση. Και ουσιαστικά τον στοχοποίησε. Παρότι ο Κόρομι είχε αποφασίσει να μην δώσει ψάρι στον Τριαντάφυλλο, στο συμβούλιο ο Λιανός ρώτησε μόνο εκείνον και όχι τον Κόρομι.

Survivor 4: ο… χαϊλάντερ Τριαντάφυλλος! Έκανε πλάκα με τις ψήφους και στην τελευταία ψηφοφορία - Δείτε τα ποσοστά

Έτσι ο Κοψιδάς στοχοποιήθηκε από τον παρουσιαστή του Survivor ως ο ενορχηστρωτής.

«Έχει γίνει μεγάλη παρανόηση με αυτό. Κατ’ αρχάς, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί χρεώθηκα εγώ το ότι δεν έφαγε ψάρι ο Τριαντάφυλλος. Ο Κόρο επέλεξε να μην του δώσει γιατί είχαν συμβεί πάρα πολλά και σοβαρά πράγματα, τα οποία είχε δει όλη η ομάδα και γι’ αυτό ήταν εναντίον του.

Δεν μπορεί ξαφνικά εννέα άνθρωποι να τρελάθηκαν και να τα έβαλαν μαζί του χωρίς λόγο.

Έχει μια συγκεκριμένη σκέψη στο μυαλό του, πως ό,τι δεν έχει καταγραφεί, είναι σαν να μην έχει γίνει. Επίσης, δεν έμεινε νηστικός, του μαγειρέψαμε φακόρυζο, πιτάκια. Απλά από το έξτρα ψάρι, που έπιασε ο Κόρο, επέλεξε να μην του δώσει. Εγώ δεν είχα καμία σχέση. Στο συμβούλιο έτυχε να ρωτήσει μόνο εμένα ο Γιώργος Λιανός και εξήγησα ότι για να φτάσει ένας άνθρωπος σαν τον Κόρο, που είναι πολύ δίκαιο, τίμιο και δοτικό παιδί, να το κάνει, σημαίνει ότι κάτι έχει συμβεί».