Φαίη Σκορδά: επανασύνδεση με τον Νίκο Ηλιόπουλο! Πήγε με δαχτυλίδι στο σπίτι της παρουσιάστριας ανήμερα της επετείου τους

11 Απριλίου 2021 08:30

Η γνωριμία και η σχέση της Φαίης Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο μετράει ήδη δύο χρόνια. Και ανήμερα της επετείου τους, εκείνος αποφάσισε να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα.

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκος Ηλιόπουλος έχει φύγει από το σπίτι της παρουσιάστριας, στο οποίο έμεναν μαζί τους τελευταίους μήνες.

Πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι η εξέλιξη ήλθε μετά από μια μακρά περίοδο έντασης ανάμεσα στο ζευγάρι.

Ένταση που ξεκίνησε όταν ανακοινώθηκε η απόφαση να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας στο πλευρό της Φαίης στο Πρωινό.

Αυτή ήταν μια εξέλιξη που δεν ευχαρίστησε το Νίκο Ηλιόπουλο και η κατάσταση ανάμεσά τους εντάθηκε πολύ.

Με τις αρχικές πίκρες του διαζυγίου να υποχωρούν ο Λιάγκας περνάει πλέον όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι της Φαίης, κυρίως με τα παιδιά. Κάτι που επίσης δεν άρεσε στο σύντροφό της, ο οποίος τελικά αποφάσισε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει για ένα διάστημα από την κοινή τους στέγη.

Αυτό έγινε μετά από μια μεγάλη και πολύ έντονη συζήτηση που είχαν με τη Φαίη. Κατά τη διάρκεια της οποίας δεν κατάφεραν να βγάλουν άκρη και να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι χώρισαν, μάλιστα όπως λένε πηγές από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η ίδια παραμένει πολύ ερωτευμένη μαζί του. Όπως άλλωστε κι εκείνος. Και ήταν ο επιχειρηματίας που αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα της επανασύνδεσης και μάλιστα την ημέρα της επετείου τους.

Η επίσκεψη και το δαχτυλίδι

Η επίσκεψη του Νίκου Ηλιόπουλου στο σπίτι της Φαίης Σκορδά, αιφνιδίασε την παρουσιάστρια, αλλά όχι δυσάρεστα.

Τα αισθήματα ανάμεσα στους δύο τους παραμένουν πολύ έντονα και παρά την απομάκρυνσή τους τίποτα ανάμεσά τους δεν έχει τελειώσει.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος αντιλαμβάνεται απόλυτα ότι τα δύο αγόρια της έχουν ανάγκη να βλέπουν τον πατέρα τους όσο πιο συχνά γίνεται. Κι έτσι η συχνή παρουσία του Γιώργου Λιάγκα στο σπίτι είναι πολύτιμη γι αυτά.

Το ζευγάρι, παίρνοντας κάποιες αποστάσεις, έχει πολλά να σκεφτεί και να σχεδιάσει εκ νέου την κοινή του ζωή και πορεία.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη είχε να πει ο επιχειρηματίας στη σύντροφό του εκείνη την ημέρα και περισσότερο απ’ όλα ήθελε να της πει ότι δεν θέλει να τη χάσει.

Ήταν ουσιαστικά μια επίσκεψη επανασύνδεσης, η οποία φαίνεται ότι πέτυχε απόλυτα το σκοπό της.

Ο Νίκος Ηλιόπουλος δεν πήγε στο σπίτι της συντρόφου του με άδεια χέρια, αλλά είχε μαζί του και ένα δώρο για εκείνην: Ένα δαχτυλίδι το οποίο της πρόσφερε κι εκείνη δέχτηκε με χαρά, ένα δώρο συμφιλίωσης αλλά και αγάπης.

Οι δύο τους έμειναν για ώρες στο σπίτι και κουβέντιασαν για όλα όσα τους προβληματίζουν. Ενώ φαίνεται ότι κάποια από τα αδιέξοδα μεταξύ τους ξεπεράστηκαν. Βρέθηκαν λύσεις σε αρκετά από τα ζητήματα που τους απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό και οδήγησαν στην απομάκρυνση.

Το ζευγάρι συνεχίζει να πορεύεται μαζί και πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι, χωρίς κανείς να ξέρει ποιες θα είναι οι αποφάσεις τους στο άμεσο μέλλον, εάν οι δύο τους πρόκειται να συγκατοικήσουν ξανά, ή να προχωρήσουν σε αυτό που έχουν ήδη αναβάλει: Την επισημοποίηση της σχέσης τους.

Πηγή: περιοδικό Ciao